| Anonymus123 a întrebat:

Maine pe 2 este aniversarea de casatorie a parintilor mei. Am uitat complet. Ce sa le iau(nu am prea multi bani la pusculita) sau ce sa le fac dar sa fie totusi ceva de bun gust. Repede! Urgent chiar.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai mare bucurie a parintilor este cand copilul lor invata este cuminte si se bucura din plin de viata. Cel mai frumos cadou pe care le-ai putea oferi gratis este un pupic si sa asculti de ce iti spun.eu niciodata nu le-am cumparat cadouri parintilor ci i-am ascultat am invatat si m-am bucurat de viata. nu trebuie sa le faci un cadou parintilor deoarece cadoul esti chiar tu! fundita? happy

4 răspunsuri:
| Rapunzell a răspuns:

Fa-le o felicitare.

| iEmonel a răspuns:

Un prezervativ.

| NightCrowler a răspuns:

Daca era mai din timp sa poti scoate o poza cu ei doi la imprimanta si sa scrii pe ea la multi ani... cat au implinit ei at era ft frumos. Mergi poate poti rezolva la fotograf si cumpara o rama frumoasa cu 2 inele legate intre ele. Si pune poza respectiva in rama. Sper ca ti-a fost de ajutorwinking

| DORICE a răspuns:

Fa-le ceva bun, sau fa-le o surpriza prin faptul ca ai facut curat acasa sau in camera ta. Sau poti chiar sa te duci la cofetarie sa iei niste prajiturele daca nu te descurci sa faci ceva singura. Si nici nu te costa mult! Succes! Poate ne spui cum a iesit!