| Qwertyuiop39 a întrebat:

Salut. Nu vreau ca nimeni sa aiba ura pe fratele meu! Intrebarea pe care o voi adresa nu va insemna ca il urasc! Dar de la un timp chiar ma macina un gand ca EL ma uraste pe mine, parca de odata s-a maturizat si nu mai are chef sa vorbeasca cu mine. Mereu trebuie sa am rabdare, sa imi dau seama daca pot sau nu pot sta de vorba cu el in ziua respectiva (cateodata chiar nu vrea sa fie bagat in seama) Dar il vad cu alti oameni, cu colegi spre exemplu, vad cum nu are probleme, si vorbeste cu ei la telefon, cand pe mine nici nu ma baga in seama, asta ma supara.Acum cateva zile mi-a spus un lucru care chiar m-a distrus psihic, "eu nu as putea sa am un prieten ca tine". Si nu am mai spus nimic, doar am tacut din gura, iar astazi chiar i-am spus ce ma deranjeaza (ca mereu sta suparat pe mine de zici ca nu am trait atatia ani impreuna), apoi i-am spus sa nu ma mai bage in seama pe de loc. De ce ma simt tot eu vinovat? Stiu ca el nu se simte de loc vinovat. Cum pot face sa il impac? Din nou, va rog, nu il urati pentru asta!

1 răspuns:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Ești foarte drăguț când ne spui sa nu îl urâm pe fratele tău. Nimeni nu îl urăște aici. Sa înțelegem că tu ești fratele mai mic? Fratele tău este inca adolescent sau e major? In adolescenta apar foarte multe schimbări, hormonale, comportamentale, apar noi crezuri influențate de cei din jur etc. Asta nu înseamnă "maturizare" ci doar schimbare. Și chiar și fratele tău, ca fiecare dintre noi, se va mai domoli la un moment dat. Prietenii vin și se duc, dar frații și surorile rămân acolo pentru tine mereu (de obicei happy ). Tu ii vei rămâne cel mai bun prieten, chiar daca acum are alta părere. Baftă.