| Done_Mihai_1994 a întrebat:

Salut TPU, am 31 de ani, imi este frica ca nu voi avea nici o relatie serioasa, am tot scris pe Facebook si ma tot uit pe tinder, dar nu stiu ce sa fac. As vrea sa am o si o relatie si atat.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cu scrisul pe Facebook si uitatul pe Tinder nu-ti faci relatie.

| ania a răspuns:

Daca nu vrei o soție n-are rost sa încurci viata fetelor degeaba.

| sabin89 a răspuns:

E, toate la vremea lor.

| Violleta2022 a răspuns:

Fii realist si nu mai cauta online, ca nu ai ce sa gasesti online.
Iesi afara pe strada, la cumparaturi, la cinema, la piata, la servici ...si undeva vei gasi tu o fata ca si tine.

| anonimg a răspuns:

Caută mai întâi să cunoști pe Dumnezeu, și El Se va îngriji de problema ta.
Mulți oameni se căsătoresc după părerile proprii, și când nu mai merge relația divorțează tot după părerile lor proprii. Sunt atât de egoiști când își caută un partener de viață, că ei continuă în egoism și când se despart, prin faptul că fiecare își caută fericirea proprie. Oricât de bun ar părea acest motiv, este egoism.
Căsătoria este darul lui Dumnezeu pentru om, și nu este darul statului. De aceea căsătoria trebuie făcută în temere de Dumnezeu, până când moartea îi va despărți, și nu statul, nu boala, nu bogăția și nici sărăcia. Căsătoria este pe viață, iar căminul trebuie să fie un colț de rai unde este chemat Numele lui Dumnezeu.
Căminul este locul unde se formează caractere pentru Împărăția Cerurilor, nu un loc unde să ne manifestăm egoismul și unde să ne cerem partea.
Bărbatul trebuie să știe să fie împăciuitor, și să stăpânească femeia în temere de Dumnezeu, adică să știe să aplaneze conflictul în spiritul lui Hristos, și nu în spiritul de ceartă al lumii acesteia. Bărbatul trebuie să știe să se stăpânească pe sine și să fie un model pentru familie. El trebuie să-și iubească familia continuu, alimentându-se zilnic din dragostea lui Dumnezeu.
Viața aceasta scurtă o avem de la Dumnezeu doar atât cât să ne formăm caractere pentru cer. După aceea urmează veșnicia: fie la viață, fie la moarte. Prin căsătorie, familia ne va scoate la iveală imperfecțiunile de caracter, tocmai pentru ca să renunțăm la ele, pentru că ele vor fi o piedică în intrarea noastră pe porțile cerului. Dacă nu suntem dispuși să renunțăm la defecte, atunci nu trebuie să ne căsătorim, căci ele vor fi spini și pălămidă pentru familie.

Citește cartea "Căminul adventist" de Ellen White. O găsești gratuit în aplicația EGW Writings2 din magazin play, sau contra cost în librăria Sola Scriptura din localitatea ta.

| just4ubr2015 a răspuns:

Cauta si tu pe Facebook fete sau pe tinder socializeaza cu ele iesi cu ele la o cafea sau intra in grupuri de calatorii si iesi in lume cu ele si asa vei cunoaste jumatatea dar in zilele noastre daca nu ai casa masina si bani nu se uita nici una la tine

| angel6lust a răspuns:

Nu îți recomand să te uiți după femei (sau bărbați) pe internet. Întreabă un prieten dacă are cunoștiințe care sunt singure.

Succes!

| Solane a răspuns:

Nu pe retelele sociale iti gasesti o relatie. Doar daca nu vrei ca si aia sa fie virtuala.
Iesi in lume, socializeaza si cauta-ti pe cineva.

| newaccountbye a răspuns:

Ai mai avut relații până acum? Lucrezi, dacă da în ce domeniu?

| qgenius153 a răspuns:

In primul rand, ai prieteni?

| Done_Mihai_1994 explică (pentru qgenius153):

Nu n-am deloc

| qgenius153 a răspuns (pentru Done_Mihai_1994):

Auch. Sanse mici atunci, ca daca aveai prieteni, sigur unul cunostea pe altul care sa te cupleze cu vreo una. Te-ai cam impuscat in picior!