| UnSimpluOm99 a întrebat:

am si eu o problema.

Sunt de un an si opt luni in relatie cu prietena mea, si ea are un prieten foarte bun de care pana in primele trei luni de relatie cu mine inca i-a placut de el si mi-a marturisit acest lucru mai tarziu.

Toata povestea a inceput acum doua zile mi-a promis ca ma suna ca are treaba dar a fost prea ocupata sa vorbeasca cu el, s-au intalnit sa vorbeasca despre un cadou si de mine a uitat complet.Seara trecuta am fost toti la un majorat mi-a acordat destula atentie dar am observat ceva la ea.
A dansat cu el foarte mult
S-au dus amandoi afara sa ia aer de cateva ori,nu au facut nimica special
S-a asezat si langa el si langa mine la masa
Este preocupata de cum stau hainele pe el,le aranjeaza si cu parul de asemenea, de mine nu are aceasta grije
Uneori au niste jocuri stupide ca de ex isi dau palme peste fund unul celuilalt in PUBLIC avand in vedere ca eu in public trebuie sa fiu cuminte

Eu cred ca inca mai are anumite sentimente pentru el chiar daca avem o relatie lunga si spune ca nu are deloc decat i-a placut de el.Mentionez ca ea cu ceva timp in urma a fost oarecum respinsa da el cand a vrut mai mult decat o prietenie.

Voi ce parare aveti? !

Răspuns Câştigător
| watashiwa a răspuns:

Sincera sa fiu, nu mi-a facut o impresie prea buna iubita ta. Daca sunteti intr-o relatie de atat de mult timp, iar ea se poarta astfel, trebuie sa iai o decizie neaparat. In primul rand, nu e deloc frumos ceea ce face si nu e corect fata de tine si fata de altii. Fii barbat! Demonstreaza-i ca te poate pierde foarte usor. N-o lasa sa se foloseasca de tine in cel mai urat mod! Incearca sa o 'copii'. Adica 'imprieteneste-te' cu o cea mai buna prietena (in orice caz-fata). Asteapta reactia ei. Daca arata un pic de gelozie, gandeste-te de a-i da o sansa. Dar totusi, pastreaza distanta si fii mai rece si independent. Fa-i si tu scadal! Zi-i ca nu veti continua relatia daca se va purta... asa.
In cel mai rau caz, vorbeste cu asa-zisul prieten. Totusi nu se renunta la prietenie pentru o relatie, si invers. Iti urez succes! happy Sper sa-ti mearga!

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Aveti si o varsta la care daca nu esti fidea conteaza al dracului de mult.
Voi vreti la 16 ani sa aveti si relatii si. maine poimaine o familie. Ce va grabiti asa?
Da uite cum poti face... te duci la un military shop iti iei un spray cu piper si daca se mai apropie de ea ii dai cu tot sprayul ala in ochi. Nu o sa mai vada cateva minute bune si tu poti face ce vrei: suturi si capete unde vrei tu happy
Eu vreua sa va vad batandu-va pentru ea... Cum ar fi meciul secolului, intre 2 nimeni, 2 rahati de adolescenti care nu stiu nimic despre viata, dar care se dau barbatei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu nu cred in relatiile de prietenie intre fete si baieti/ femei si barbati. La mijloc mereu a fost sau va fi ceva.
Gandeste-te ca poate a intrat intr-o relatie cu tine doar pentru a-l face gelos pe el.
Nu este normal sa fie atat de atenta cu un simplu amic. TU ar trebui sa fii centrul universului ei, nu amicul.
Incearca sa te detasezi incet incet de relatia asta pentru ca nu va duce nicaieri. Daca nu va fi actualul 'amic', intotdeauna va mai exista altcineva care sa fie intre voi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Încearcă să vorbeşti cu ea, spune-i că te deranjează atitudinea cu care eşti tratat. Luptă pentru relaţia ta, nu-l lăsa să ţi-o ia, ţine-o departe de el, dacă tu îi dai cale liberă se va duce la el şi tu vei rămâne singur.

| Marius1789 a răspuns:

Am pățit și eu asta. Deci, am lăsat-o să se ducă cu ăla un vrea, și eu îmi găseam prietene cu care mă distram și ei nu-i convinea, făcea în ciuda mea, se țineau de mână, se luau în brațe. Până într-o zi în care mi-a spus de ce nu prea îi mai acord atenție. Eu i-am spus clar "Auzi, dar ce iubit ai tu, pe mine sau pe el? Ai văzut cumva că eu înainte mai aveam vreo prietenă? Sau că țineam numai la tine? N-ai decât, du-te la el dacă nu-ți mai pasă de relația noastră." La care ea a spus că-i pare rău, m-a rugat s-o iert și a spus că nu se va mai atinge de el. Deci nu trebuie să fii moale, să o lași să facă ce vrea cu cine vrea. Îi arăți că ești mai tare. Mă rog, părerea mea.

| UnSimpluOm99 explică:

Stiu Andreea dar nu a intrat intr-o relatie cu mine pentru asta sunt sigur.