| MeDun a întrebat:

sa presupunem ca ai in jur 23 de ani, ai deja o cariera si un salariu pe care multi doar il viseaza, esti carismatic, glumet, te vor multe dar niciuna nu e "ce trebuie", ai putea sa iti faci oricand o relatie, dar parca nimic nu te multumeste...ce te faci?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

nu te grabi ca ai timp, tu macar sti ce vrei?

| sofisis a răspuns:

Ce naiba sa te faci?
Incerci sa iti dai seama de ce nu e nici una "ce trebuie". Ai tu asteptari mult prea mari, esti prea fitos si plin de tine sau cauti unde nu trebuie si dai numai de ...ma rog, femei cu care nu prea poti construi ceva.

| MeDun explică (pentru sofisis):

Salut, nu sunt fitos, si nici plin de mine, doar constient de valoarea pe care o am, datorita educatiei, nu afisez cati bani am, conduc o masina modesta, si ma imbrac normal, dar ma pot duce oricand sa imi beau cafeaua la Paris...cat despre femei, numai de bine...

| sofisis a răspuns (pentru MeDun):

Imposibil. Ceva nu e cum spui tu.
Sigur ori nu cauti pe unde trebuie, ori ai pretentii prea mari.
Sunt ferm convinsa ca nu din punct de vedere educational nu iti gasesti tu pe cineva, ca doar nu esti un barbat scolit care sta numai printre femei care rama la porci. Automat daca ai scoala si lucrezi intr-un domeniu bun unde ai salariu bun, ai si oameni buni si de calitate pe langa tine.
Probabil in sinea ta iti doresti pe cineva care sa fie peste tine ca valoare materiala si intelectuala. Probabil doar atunci vei avea siguranta in sinea ta ca nu sta cu tine nici ca sa o duci la Paris, nici ca sa ii reciti in fiecare seara cate o strofa din Luceafarul.

| MeDun explică (pentru sofisis):

1.Este exact cum spun doar ca nu am intrat in detalii, nu cred ca e loc de extreme aici "femei care rama la porci", cat despre ele am mai mult respect decat pentru cele care "se vand"...chiar si asa, nu judec pe nimeni, fiecare se descurca cum poate.
2.Conteaza foarte mult, cred, experientele anterioare, femei dificile-mai putin dificile, egoiste-altruiste, versate-inocente, materialiste, sau nu...si ajungi la un moment in care simti ca ai trecut prin toate starile posibile cu tot felul de persoane; nimic nu te mai misca, nu mai gasesti noul...sunt aceleasi femei pe care le-ai mai avut, dar cu alte fete.

P.S: Ce te faci?

| MeDun explică (pentru MeDun):

3.Intalnesti pe cineva, cu care te simti cat de cat compatibil, iar in scurt timp, te trezesti din vis, vezi fericirea din ocii ei dar nu o mai simti pe a ta... facand o paralela la Luceafarul, te simti ca Hyperion inainte sa o vada pe Catalina.

| sofisis a răspuns (pentru MeDun):

Deci tu pana la 23 de ani ai epuizat toate stereotipurile de femei. Cam asta vrei sa spui. Ca le-ai vazut pe toate, ca nimic nu te mai surprinde si ca ai ajuns la o asa experienta vasta incat totul te lasa rece.
Cam asta e de fapt problema?
Eu cred ca tie iti place sa fii un aventurier. In momentul in care ea se leaga (ca sa spun asa), tu ai tendinta sa dezlegi, sa pleci. Esti bine pana cand ea da semnale ca e cucerita. In momentul in care ai pus mana pe ea, nu te mai intereseaza. Asta e clasicul "afraid of commitment".
Cu alte cuvinte, tot la tine e cheia. Pentru ca sper ca relaizezi ca e absurd sa crezi ca ai trecut prin toate personalitatile de femei.
Sau poate esti genul care merge pe aceleasi tipare, speran mereu si mereu la un alt rezultat...desi asta nu ar mai sustine capacitatile tale (cel putin la nivel declarativ) intelectuale.
Oricum, da stii ca exista intr-adevar barbati carora le e mai bine in relatii de genul asta, stau ce stau si dupa ce au cucerit-o trec la urmatoarea. Bine, nu zic ca e ok si pentru ele, dar ei asa se simt fericiti... avand mereu un nou inceput.
Oricum, te sfatuiesc sa incerci sa te intelegi. Sa incerci sa vezi inauntrul tau si sa fii sincer cu tine si cu ceea ce iti doresti.
Poate esti bisexual sau gay si de aici lipsa de legamant fata de o femeie. Asta ai luat-o in calcul? tongue

| Lawliet14 a răspuns:

Omule, probabil ca n-ai fost niciodata indragostit dar te asigur ca daca e asa cum zici tu pai in mediul tau ar trebui sa intalnesti multe fete dragute.

| MeDun explică (pentru Lawliet14):

Salut, am fost indragostit de fiecare fata cu care am avut o relatie, din punctul meu de vedere nu poti fi cu cineva daca nu simti...da, am intalnit multe fate dragute, de nationalitati diferite, dar dupa cum am zis, niciuna nu m-a convins ca e "ce trebuie".

| Lawliet14 a răspuns (pentru MeDun):

Nationalitati sau etnii?

| AliGab a răspuns:

Simplu: astepti sau cauti pana gasesti. Si nu te multumesti cu o relatie doar de dragul de a avea o relatie ci doar in momentul in care te consideri acceptat asa cum esti si pregatit sa accepti o ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multumit de mine si imi fac o cafea. Oricum nimeni nu ma merita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, nu trebuie sa te fortezi sa iti placa cineva, esti tanar, vei intalni o fata cum doresti tu atunci cand te astepti mai putin. Fi multumit cu ce ai si fa ceea ce iti place, iubirea va veni si ea, uneori e bine sa vina mai tarziu.

| readdevil a răspuns:

Pai, daca nimic nu te multumeste dar vrei sa gasesti ceva ce sa te multumeasca, inevitabil o sa gasesti. Chiar daca iti faci o iluzii

| YannTiersen a răspuns:

Sa dea domnul ca la 23 de ani sa am tot ce ai precizat tu acolo (am 20 aproape), as fi absolut multumit si nu "m-as face nimic" ....ar fi viata perfecta happy