anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. Am nevoie de ajutor. Acum 1 an am intalnit o femeie superba. Am intalnit-o pe o platforma online si am decis sa ne mutam impreuna dupa cateva luni.Am plecat la ea,in al oras(Bucuresti) si i-am cunoscut toata familia si aproape toti apropiatii,ea fiind foarte fericita ca a gasit pe cineva ca mine dupa multe dezamagiri pe care le avusese. Totul de atunci e roz si nu credeam ca pot sa mai fiu asa de fericit alaturi de cineva. Nu cred ca a fost vreo femeie sa se comporte asa cu mine si sa avem aceasta chimie in relatie. Insa totul s-a schimbat de o saptamana cand am aflat ca a avut o aventura cu fratele cumnatului ei. De atunci tot ma gandesc cum naibii a putut sa faca asta si parca nu o mai vad cu aceeasi ochi. Mi-a spus ca stie ca a gresit, dar era singura de mai mult de un an si a cedat. De cand am aflat am avut multe discutii si am facut-o mult sa sufere deoarece imi este asa greu sa trec peste faza asta.Nu stiu ce pot sa fac. Va rog mult de tot sa imi oferiti un sfat ca simt ca o iau razna. Multumesc!

43 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

A avut aventura atunci cand era singura, nu cand era in relatie cu tine. Cel mai aiurea lucru este ca o faci sa sufere pentru ceva ce nu are legatura cu tine, ci cu ideile si perceptiile tale de viata. Ok, te-a deranjat, treci peste in ritmul tau, dar fara sa o blamezi si cu discutii, cu ce te ajuta? Faptul ca tie nu ti-a picat bine, e fix probleme ta. Dar problema ta devine problema cuplului si a ei din moment ce exista discutii si cu siguranta reprosuri la acest subiect. Daca era in relatie cu tine, intelegeam sa fii atat de suparat. Eu nu as fi avut rabdarea ei cu tine, sincer. Nu-ti convine? Pleci. Vrei sa fii singur pana treci peste acest lucru? Perfect, poate e mai bine asa. Dar in niciun caz nu sta cu gura pe ea, inutil, ea neavand vreo vina.
Incearca sa te temperezi si controlezi. Poti incepe terapia daca acest subiect este atat de greu pentru tine. Fiecare om superb, are defecte, nu putem fi toti perfecti. Daca ea era singura si fratele tot singur, totul este ok

| Kiran a răspuns:

Depinde cand a avut aventura cu acel frate al cumnatului, inainte sau dupa ce voi ati ajuns impreuna. Daca a fost lucrul asta dinainte de relatia voastra, nu ii poti reprosa nimic.
Daca nu ai impresia ca iti ascunde si alte lucruri sau se comporta ciudat incat sa crezi ca te poate insela nu trebuie sa consideri ca este o persoana neserioasa dupa atatea lucruri facute de voi doi.

Din modul cum ai aflat si cum a dat ea explicatii iti da impresia ca ai fost mintit de la inceput sau ca nu este acea chimie ce o considerai wow?

| AdeLeu a răspuns:

Cand incepi o relatie, iei acea persoana cu tot trecutul. Nu mi-as permite sa-i reprosez niciodata partenerei ceva ce tine de trecutul ei, daca nu am fost implicat, daca nu m-a afectat direct.
Lasa trecutul si traieste in prezent. Ea nu ti-a facut nimic

| GabiDumitrescu a răspuns:

Esti idiot. Asta e adevarul. A avut aventura aia in timp ce era cu tine? Nu, deci nu esti doar idiot, ci dublu-idiot. Idiot campion! Mergi la un psiholog sa iti scoata piticii din cap.

| johnnny123 a răspuns:

Adica a avut o aventura cu fratele sotului sorei ei? Si in cazul asta care ar fi problema? Nu exista nicio legatura de sange intre ei si prin urmare nicio problema, nici legala, nici morala, nici religioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Miruna333):

Erau singuri amandoi.Da. Dar acum ma simt aiurea cand ne mai intalnim. Eu sunt singur aici, nu cunosc pe nimeni, nu am prieteni in oras...si nu stiu daca imi mai ascunde si altceva...ideea e ca vin dupa o dezamagire de 7 ani si nu vreau sa imi pierd timpul si nervii cu cineva care a facut multe greseli si poate sa mai faca si pe viitor altele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Da. Nu exista nicio legatura. Dar ma simt aiurea tare cand ne mai intalnim...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Kiran):

Inainte sa ne cunoastem. Chimie este. Si ma mir ca ne potrivim asa bine, insa simt ca imi mai ascunde ceva legat de treaba asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AdeLeu):

Da stiu. Preferam sa nu aflu. Fratele sotului si sotul surorii ei simt ca imi rad un pic in fata si nu simt bine in prezenta lor.

| Miruna333 a răspuns (pentru anonim_4396):

Femeia nu a facut nicio greseala, era singura. Nu ti-a facut nimic personal, absolut nimic. Fii putin mai sentimental, si fii realist

| AdeLeu a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ai tu impresia asta, cand tu crezi ca e o chestie gresita undeva, simti ca toata lumea observa si judeca. Tu n-ai nicio treaba cu acel subiect, nu vad ceva de ras? Doar daca ar fi imaturi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AdeLeu):

Sunt foarte plini de ei...privesc pe toti de sus.

| Lukasssz a răspuns:

Mie imi suna a curva, stai departe de ea

| ValentinMihai78 a răspuns:

În primul rând nu meriți o astfel de femeie! În al doilea rând, de ce îți acuzi iubita de ceva ce nu a făcut ea?
Tu înțelegi ce spui că s-a întâmplat?
Un bărbat care o cunoștea foarte bine din familie, s-a dat la ea, profitând de EA! Repet, acel individ a profitat de EA, cunoscând foarte bine problemele ei!
Ce vină are iubita ta? Eu nu îi găsesc nici o vină!
Individul, dacă era serios o lua de nevastă, nu profita sexual de EA! Să fim înțeleși, prietena ta era cu garda jos după o despărțire urâtă, a crezut că acel individ va fi neutru cu ea, când colo ce să vezi, și-a bătut joc de ea!
Cereți iertare iubitei tale și eventual poartă o cu soțul surorii prietenei tale, spune-i ce s-a întâmplat cu fratele lui, iar la final îi ceri ca fratele lui să stea cât mai departe de voi doi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lukasssz):

Usor de zis, greu de facut...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ValentinMihai78):

Daca ii zic sotului ceva ala mai mult ca sigur o sa imi rada in fata. Se crede foarte superior si nu am cu cine sa port o conversatie serioasa.

| Holiday a răspuns:

De fapt, ce naiba ai sa-i reprosezi?! Avea vreo obligatie fata de tine cand a facut-o? Evident, nu. Si atunci, despre ce vorbim?!

| VoidEternal a răspuns:

Un singur cuvant. Maturizeaza-te.

| Lukasssz a răspuns (pentru anonim_4396):

A venit momentul sa vorbesti si sa formezi conexiuni cu alte femei.

| Lukasssz a răspuns (pentru AdeLeu):

Trecutul unei femei conteaza mai mult ca orice

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Holiday):

Nu avea nicio obligatie fata de mine. Dar mi se pare total gresit ce a facut. Si plus ca e penibil cand ne mai intalnim.Nu pot sa ma calmez deloc cand ne mai intalnim.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Da...poate ai dreptate. Faza e ca e prima oara cand ma confrunt cu o situatie asa jenanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lukasssz):

Nu stiu ce sa zic. Nu stiu deloc ce sa fac. Eu aveam de gand sa o cer. Cautam inele...etc. Mi-a cunoscut toata familia si eu pe a ei. Si toata lumea zice ca ne sta bine impreuna. Si nu cred deloc ca a fost curva sau ceva. Ea vine dupa o relatie de 8 ani.deci...

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

1. Nu a făcut absolut nimic greșit. A avut o relație cu un bărbat înainte să te cunoască pe tine. Faptul că era fratele cumnatului ei nu are nicio relevanță. Două surori se pot și căsători cu doi frați și nu ar fi absolut nimic în neregulă cu asta.

2. Din moment ce nu mai are nicio treabă cu el și relația voastră merge bine, nu văd de ce te-ai simți aiurea. În plus, cât de des te întâlnești cu fratele cumnatului iubitei tale? Petreceți atât de mult timp împreună încât să fie asta o problemă?

Dar mă rog, dacă vrei să-ți dinamitezi relația pentru un motiv lipsit de orice sens, nu ai decât.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Nu mai are nicio treaba cu el. Are pe cineva si el. Doar ca de la inceput cand ne-am intalnit prima oara am vazut ca se uita la ea intr-un mod anume. Ne-am intalnit de cateva ori...cu sotul surorii ne vedem mai des.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca inca te mai intalnesti cu ea, scuză-mă, dar esti fraier.
Femeile superbe nu se incurcă cu oricine, mai ales pe online.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce sa fie gresit?! Ca ai tu frustrari? Nu e vina ei. Nu i-ai zis sa-ti faca o lista cu toti cu care si-a tras-o? Ca nu m-ar mira de la tine.

Oricum, decat sa-i faci capul tandari cu imbecilitatile astea, mai bine vezi-ti de drum si lasa femeia sa-si gaseasca pe unul cu capul pe umeri.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci, dacă pentru o asemenea prostie nu ești în stare să îți crezi iubita, pleacă de la ea! Întoarce-te la tine acasă!
Apropo, credeai că e virgină sau de ce te deranjează că i s-a întins o capcană, ea nu a rezistat și a căzut în capcană?

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce greseli, mai precis? Nu e o greseala ca a avut o relatie cu fratele sotului sorei ei. Daca mergea relatia, era foarte bine. Cred ca te-ai invatat sa ai esecuri, si acum le provoci tu insuti.

| eliancodrut a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te lua dupa un idiot ca Lukasssz. Adica mai multe persoane iti arata ca nu a gresit femeia, de ce sa te iei dupa un idiot care nu este nici casatorit?