Eu zic sa stai singur, ca dupa gandirea ta, tu suspectezi pe toata lumea. Si reiese si din faptul ca ai mai avut o relatie. Pai cu un om cu asemenea gandire nu ar sta nimeni.
Dar iti propun sa-ti iei o femeie gonflabila care este noua, ca sa nu ai dubii.
Bine ti-a zis cineva ca esti un mare idiot.
Singurul idiot esti tu, nu pot sa cred ca tu si persoane ca tine cred ca e OK sa formezi relatii cu panarame
Conteaza pentru bigotii sinistri ca el. Pentru cineva normal la cap, nu.
Bigoti sinistri? Adica tipi cu standarde?! Esti un pampalau probabil genu’ de tip care indura comportamente de curva din partea partenerei. Esti un terminat frate, mars de aici cu comportamentul tau de white knight
Ce e aia standard? Esti virgin? Tu nu ai nici o istorie incit sa ceri acelasi lucru de la partenera? Standarde duale, ala e bigotismul. Ceri de la altii ce nu oferi tu. Nu indur nimic, sunt divortat. De curand o zeitza s-a declarat foarte ofensata ca i-am inchis telefonul si nu i-am mai raspuns cand ea o luase pe ulei si vai, ca ei nimeni nu i-a facut vreodata asa ceva. Ghinion, patasti. Am standarde, dar ele se refera la prezent si viitor, nu la ce s-a intimplat ieri sau acum 20 de ani.
Trebuie sa decizi singur daca o iubești mai mult decat urăști această situație
E normal sa te simti inconfortabil, toti avem in noi, in conștiința, tiparul Creatorului, al exclusivitatii, o singura femeie si un singur bărbat pentru toată viata. Cand nu se întâmpla asa ori fiecare alege sa ierte trecutul celuilalt, ori nu se baga in relatie. Cel mai mult conteaza principiile de viata ale fiecăruia. Daca se crede capabil si e o valoare pentru el fidelitatea in căsătorie. Doar sexul in cadrul casatoriei e binecuvântat de Creator. Cel mai bine dezleagă situațiile dificile regula de aur. Sa faci altora ce ai dori sa ti se faca tie. Cum ai dori sa reactioneze ea daca ai avea un frate a carui sotie ar avea o sora cu care ai facut sex in trecut si ea ar ar intalni - o?
Cand ierti trecutul si te dedici prin căsătorie la fidelittate, toate se pot repara. Dumnezeu vrea sa iertam pe ceilalți asa cum ne dorim sa fim noi iertați.
Deci conform "standardelor" lui, una care a avut sa zicem 12 parteneri in 20 de ani dar nu i-a suprapus niciodata pe unii cu altii, avand relatii de medie-lunga durata si fiind fidela in fiecare caz, are sanse mai mari sa te insele decat una care a avut 4 parteneri in 10 ani dar de fiecare data s-a despartit de unul ca il insela cu altul...
Da, asa le merge mintea lor. Astia care cauta sa aiba parteneri putin, le e frica de competitie ))) Asta e adevarul
Sau habar nu au de igiena/medicina si anatomie si cred ca o femeie in care au intrat 200 de metri de p^%i diferite e mai nu-stiu-cum ca una in care au intrat 300 de km de o singura p^%a.