Sunt doua moduri de gandire cand vine vorba de cresterea copiilor.Fie sa-ti iubesti copilul neconditionat incat sa creada ca si lumea ii va iubi la fel.
Sau sa-l distrugi inainte ca lumea s-o faca mai rau.
Nu o sa rezisti nici 5 minute dincolo de usa locuintei tale, iubirea nu e reala, ci o explicatie creata de oameni pentru a spune intr-un cuvant niste chestii biochimice ce ne influenteaza comportamentul, pe langa asta, trebuie sa ai mintea unei vulpi si inima de otel ca sa poti rezista vietii.
Pe scurt, e bine sa visezi, dar intr-o zi crezul tau de astazi va tremura sub placa realitatii, iti sugerez sa scrii o carte despre asta si sa o revezi peste 5-10 ani, dar intre timp obisnuieste-te cu adevarul ca nu toate povestile pot fi reale.
Bună seara.
Depinde. Uitați eu ca exemplu, eu aș fi rezistat, de ce?
Pentru că: Nu pot și nici nu mi-aș dori să fiu un gen de tip care să fiu azi cu acea tipă și mâine poimâine să îmi bat joc, nici vorbă de așaceva.
Acum: Dumneavoastră ceea ce spuneți sunt întradevăr niște păreri. Eu țin să cred, că de meritat merit mai mult, numai că e mare păcat de cum unele s-au schimbat, ci nu toate că nu vreau să le bag în aceiaș oală pe toate, că nu mise pare corect.
Dar, ceea ce se întâmplă este că, noi nu știm să iubim și tot noi nu știm să apreciem. Și un copil când faci, trebuie să ai mult timp pentru el, nu unul să îți bați joc, cum fac unele: Adică, fac un copil, apoi se destramă pe motiv că nu știu ce.
Sunt niște doar pretexte, doar așa ca pe unii tipi buni care iau iubit îi fac să se simtă jenanți și îndepărtați, și apoi cum am mai spus:
„Tot ele regretă că au pierdut unde nu trebuia".
Nu știu și cu mine ce ar fi. Dar eu sper ca prima fată al vieții să îmi fie ceva, știți cum?
Mai mult decât un sistem iluminat al ochilor, nu doar care să îmi ilumineze fiecare zi însorită, ci o culoare prin care să o pot simții prin acele simțuri tactile de a observa cum ar fi arătat.