anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sigur v-a fost dor de o persoana, macar o data.
Vroiam doar sa stiu daca vreodata, in viata asta, mai trece dorul si dragul si tanjirea dupa cineva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna draga mea! in viata asta, fiecare pastreaza ascuns, intr-un ungher al inimii sale cate un regret, cate o iubire care nu a putut fi dusa pana la capat, din anumite motive.
Dorul nu trece, se alina doar un pic, ramane regretul iubirii neconsumate, jarul care te va arde o viata-ntreaga, chiar daca nu vrei sa o recunosti!
Dor ne este la fiecare de cate cineva, stii bine asta!
Important este sa stii sa il lasi sa mearga pe drumul sau, fara sa regreti ca este fericit, sa te bucuri pentru fericirea lui!

32 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dorul dupa cineva s-ar putea sa treaca, nu cred ca trece vreodata dorul dupa ceva, totdeauna tanjim dupa ce n-avem ori dupa mai mult, mai bine etc. Numai bine!

| fabiola a răspuns:

Nu stiu daca dorul trece vreodata, dar stiu ca noi oamenii ne amagim, ne consolam, doar, doar ne pansam sufletul!

mira
| mira a răspuns:

Trece si dorul daca nu-l alimentezi obsesiv cu amintiri.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu zic ca trece. Timpul este asa de bun in a estompa figuri dragi si sentimente puternice! Daca nu ar fi asa, dupa dezamagiri crunte nu am mai putea merge mai departe! Am ramane blocati, inchistati in trecut. Si daca moartea ne-a luat pe cineva drag, tot timpul este cel care ne impinge mai departe! Mai este o fateta a problemei! Atunci cand tanjesti dupa cineva, uneori lucrurile se amplifica pentru ca noi il dotam pe respectivul cu toate calitatile, uitam toate defectele si ramane o icoana pentru noi. Dar si acest lucru trece atunci cand dintr-un motiv sau altul aflam ca adoratul si-a vazut de viata lui si tu nu ai insemnat decat o mica halta in viata lui.Am dezvoltat subiectul pe mai multe planuri, ca nu am inteles exact la ce te referi.

| Alisa a răspuns:

Este foarte greu, de exemplu mie imi este dor de prietena mea deoarece sunt plecata in alta tara. Dorul nu trece, ci se mai alina atunci cadn vorbesc cu ea, ii aud vocea, sau o vad cand merg acasa.
In schimb mi-e dor de prietenul meu si atunci cand e langa mine.
Atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat, mereu ti-e dor de acea persoana, indiferent ce ai face. Dorul iti poate fi alinat, dar de trecut nu iti va trece vreodata.
Numai bine!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Depinde ce a însemnat pentru tine persoana respectivă. Dacă înseamnă mult, nu trece.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Sunt momente şi momente. În unele nu îmi pasă nici dacă crapă sufletul meu pereche, deci nu am treabă cu nimenea. Dar apoi, vin celelalte momente în care nu pot trăi dacă rănesc o furnică.
Nu trec sentimentele astea definitiv, revin mereu. Uneori mai puternic, alteori mai uşurel se insinuează şi ne sfîşie.

btw tu cînd vii pi la mine că tot promiţi şi ciu-ciu!

| tyana a răspuns:

Timpul vindeca totul.Chiar si "dorul"!happy

| luana1 a răspuns:

Dorul trece dupa ce te ravaseste, mai apoi, mai devreme sau mai tarziu ramane nostalgia cu toate amintirile ei.

| gabriela a răspuns:

Ma intreb si eu, oare dorul nu este boala? Doare, suferi de ea, nu are nici macar tratament si trec zilele, lunile si nu trece... dimpotriva se agraveaza la mine! Am un dor comparabil cu o hernie de disc. Stiu ce zic, sufar de ambele. Hernia si dorul de copilul meu.

| anna01 a răspuns:

Depinde, se mai atenueaza in functie de distanta la care se afla persoana tanjita(Paris, Milano, 2 metri sub pamant). Cred ca speranta anima dorul si speranta, rusinata repet faimosul proverb,"nu moare niciodata".

| Fifylici a răspuns:

Depinde de caz. Uneori trece alte ori nu.In cazul meu ranile se vindeca dar cicatricea ramane toata viata, ceea ce face ca o parte din trecutul meu sa fie in prezent chiar daca nu imi doresc si in astfel de situatii nu as putea ramane indiferenta.
Te-am pupat!

| lays a răspuns:

Trece.cu greu, dar trece. mie mi-au trebuit ani intregisad

| Hombre a răspuns:

Da de toate persoanele, chiar daca cu unele relatia a sfarsit prin neintelegere, ramane intipart in memorie si lucrurile placute.

| Zazu a răspuns:

Eu inca mai sunt copilul lui mama, chiar daca ea nu mai este.Nu trece, doar se atenueaza cateodata, locul fiind luat de bucuriile care le aduc copiii.Atunci cand revine, este si mai greu, te simti al nimanui, te simti singur pe lume.Dorul nu trece, trece ura, trece frica, trec relele.Dorul si tanjirea sunt unicele sentimente care ne mai raman cand pierdem pe cineva, ar fi pacat sa treaca, este tot ce poate fi mai frumos in amintirea celui pe care l-am pierdut, ca este un iubit, un parinte, un animal sau o floare.

| Petronela a răspuns:

Da

| cornel a răspuns:

Deocamdata nu sunt in situatia astahappy

sa vedem pe parcurshappy

| LittleDrop a răspuns:

Eu nu cred ca dorul trece dar e posibil ca dupa o perioada mai lunga timp sa realizam ca persoana respectiva nu mai este langa noi...adica o sa ne obisnuim cu acest lucru big grin

pupici>big grin

| Georgiiiii a răspuns:

Nici eu nu stiusad
acum o saptamana mi-a murit bunicul la care tineam enormcrying
in fiecare zi mi-e din ce in ce mai dor de elstraight face
nu stiu daca vreodata imi va trece
sadpoate cu timpulsad

| laviniaerg a răspuns:

Daca persoana respectiva te-a ranit, trece. daca nu si pur si simplu e departe. trece momentan, pentru ca te iei cu alte lucruri, dar dupa reapare. cam greu de raspuns. conteaza ce simti tu si cat de mult te poti controla big grin

| RUMBURAK a răspuns:

Depinde, tu vrei sa treaca? trece numai daca tu vrei.cand un lucru te deranjeaza de prea mult timp devine mai important decat tine. elibereaza-te de trecut si zboara.aripile nu tin prea mult timp. s-ar putea sa vrei mai tarziu sa ai timpul pierdut.

| PisicaAristocrata a răspuns:

Mie nu-mi trece. Chiar creste in intensitate, cu timpul.

| Mo a răspuns:

Cu siguranta trece, dar pana trece vei avea mult de suferit...in aproximativ 6 luni de zile ce a fost mai greu deja a trecut.incearca sa iti ocupi timpul cu diverse activitati, astfel reusesti sa nu te gandesti aiat de mult la persoana respectiva!

| marbal a răspuns:

Sigur va trece, deşi acum nu vezi nici o ieşire, dar timpul rezolvă totul! Este ca un tavălug! Peste ani, privind în urmă vei realiza poate, că nici nu se merita atâta durere, depinde de persoana dupa care acum tânjeşti acum!

| RainBow_2697 a răspuns:

La mine nu a trecut, si nici nu va trece.sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trece când strângi în brate persoana respectiva.
Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cit de mult tii la persoana in cauza. Cu cit tii mai mult la ea, cu atit "dorul si dragul si tanjirea" sint mai aprige happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De tot nu trece ci momentan cand omul face ceva cel distrage sau cand se distreaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-ar insemna viata fara a ne fi dor de cineva?