anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sigur v-a fost dor de o persoana, macar o data.
Vroiam doar sa stiu daca vreodata, in viata asta, mai trece dorul si dragul si tanjirea dupa cineva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna draga mea! in viata asta, fiecare pastreaza ascuns, intr-un ungher al inimii sale cate un regret, cate o iubire care nu a putut fi dusa pana la capat, din anumite motive.
Dorul nu trece, se alina doar un pic, ramane regretul iubirii neconsumate, jarul care te va arde o viata-ntreaga, chiar daca nu vrei sa o recunosti!
Dor ne este la fiecare de cate cineva, stii bine asta!
Important este sa stii sa il lasi sa mearga pe drumul sau, fara sa regreti ca este fericit, sa te bucuri pentru fericirea lui!

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dorul, doare. Cu fiecare clipa ce trece simti ca ai mai murit cu o zi. Mereu ramane ceva nespus. Cand iti este dor, te topesti, iti este frig si e pustiu. Dorul e ca o scanteie. Lasat o vreme il acopera cenusa dar la orice adiere se inteteste, se reaprinde si "arde". Nu Dmonik, daca trairile si sentimentele au fost sincere, nu dispare niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei, tu, asta aflat in RK, daca ti-as spune ca mi-e dor de tine, dar DOR, ce ai mai spune?

| MaaYa a răspuns:

Pai. din experienta mea... daca ne referim la iubit. trece cu greu o despartire. sau daca pleaca in straintate. dar cum e vb aia : relatiile la dinstanta nu rezista. nu e un caz general valabil. dar. trece. depinde pe persoana si de cate sentimente sau pus in aceea relatie... tongue