| missoty94 a întrebat:

Spuneti-mi va rog cum sa stiu daca sotul ma iubeste?

Răspuns Câştigător
| N3rvos a răspuns:

Fi tandra cu el daca iti raspunde la gesturi iti dai seama ca te iubeste si ca tine la tine daca este indiferent...nu e prea bine
@off Iceman esti idiot ori vb sa nu adormi daca ai un servici de asemenea natura incat te solicita si trebuie sa vb mai mereu nu inseamna ca iti inseli nevastawinking

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Cum stiu daca sotul ma iubeste". Cat de urat suna. Cand te-ai casatorit nu erai sigura de asta? Iti dai seama din comportamentul lui, din felul in care iti vorbeste, te priveste.

| MissYouToo a răspuns:

Poti afla prin faptele lui, comportamentul lui etc. nu este de ajuns doar un "te iubesc". conteaza foarte mult cum isi exprima sentimentele sau daca si le exprima.

| thealchemist a răspuns:

Dupa cum se poarta cu tine, nu dupa ce zice.

| mgtow a răspuns:

Vezi daca vine tarziu acasa sau vb prea mult la telefon si se poarta prea frumos, e semn ca are amanta.

| King_8201 a răspuns:

Nu, nu te iubeste sad

| fabiola a răspuns:

Ii dai un test, dar fii cu ochii pe el sa nu copieze! Lasand gluma la o parte iti pot spune ca o femeie are un dar in plus de la D-zeu...suflet si intuitie!

| morena a răspuns:

Sti pur si simplu! Dar sigur vei afla si cand NU te iubeste!

| gHelena a răspuns:

Arunca o privire aici http://www.divahair.ro/cuplu, poate te vei simti mai inspirata. Ai grija de tine.

| cristi202 a răspuns:

Pune-ti urmatoarele intrebari:
1) Iti mai acorda atentie?
2) Te mai asculta cu interes cind vorbesti?
3) Vrea sa faca cu tine o mie de lucruri?
4) Petrece timp suficient cu tine, doar voi doi?
5) Esti prioritara in fata tuturor celorlalti?
6) Esti inca "cea mai cea" dintre toate femeile pentru el?
Daca raspunsul e afirmativ in mai toate intrebarile, atunci cu siguranta te iubeste!

| ioana_7027 a răspuns:

Doar tu stii lucrul acesta si nici nu ai dat prea multe detalii de cum ai ajuns la concluzia asa.iti dai seama daca te iubeste prin gesturi, atingeri, vorbe, fapte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca tine stai linistita numai asculta pe cei care vb aiurea si care vb din necunostinta de cauza daca nu te iubeste dai avant chiar daca ai sa suferi un pic dar peste un timp o sa fie ff bine pentru u ai grija