Citind toate aceste, nici nu știu ...la început nu înțelegeam despre c-i vorba.Mai că-mi dădeau lacrimile,ești o fire emotivă scriind aceste cuvinte, au ajunt într-adevăr la sufletul meu.Dar despre această „Bulimică" nu știu absolut nimic.Îți spun doar atît, fii curajoasă
Succes
Mai bine te-ai calma, dacă plângi nu o să fie bine şi nu se va întâmpla nimic... stai liniştită Dumnezeu e acolo sus şi are grija de noi toţi, stai calmă
Exista o lupta interioara intre a rezista tentatiei si a ceda.![]()
In tratamentul bulimei trebuie tinut cont de faptul ca aceasta tulburare se asociaza adeseori cu alte probleme medicale fiziologice si psihologice. De aceea tratamentul bulimiei trebuie sa includa si tratamentul tulburarilor asociate. Apelul la psihoterapie ramane o metoda eficienta in tratamentul acestei boli. Totodata abordarea nutritionala si cea medicamentoasa nu trebuie neglijate nici ele iar o atentie speciala trebuie acordata reintegrarii sociale a persoanei afectate.
Ai grija de tine!
Uff...m ai lasat fara cuvinte! Povestea ta m a cutremurat emotional.Atat prin ceea ce ti s a intamplat tie, dar si prin forma ta particulara de a scrie, de a contura tot ceea ce ti se intampla.In acest moment nimeni nu ar fi in gradul de a ti da un sfat, de a intelege ceea ce ti se intampla cu adevarat! Cuvintele ar fi de prisos.Pot doar sa ti spun ca sunt momente grele in viata care te doboara.Trebuie sa ti aduni toate fortele si Sa Lupti:sa lupti pentru ceea ce iubesti,pentru cei care te iubesc,sa lupti pentru ceea ce ti place, sa lupti pentru tine! Sa nu ramai prabusita, asteptand.Stiu ca din exteriorul acestor circumstante, conditii ale tale e usor sa vorbesti.Dar...lupta! Nu te gandi! Nu analiza situatia ta! Sa nu cazi in capcana dezilluziilor, deceptiilor tale! Lupta!
Succes!
Nu te lua dupa ce scrie aici, astia nu stiu ce e aia bulimie, nu stiu ca nu te poti abtine sa nu mananci mult, cam 200k de calorii la o masa. Nu stiu ce sfat sa iti dau, nu aici trebuie sa cauti ajutor ci la medici, ei au facut scoala ca sa trateze boli cei de pe siteu asta au maxim 20 de ani.Da-mi funda daca te-am ajutat.