Să nu mai cauți alt bărbat, deși cred că vei mai face asta.
Păcat că ai un soț prea ințelegator.
In locul lui, te trimiteam la origini din prima.
Nu ar trebuie sa o reconstruiți. Trebuie terminată. Înșelatul nu trebuie iertat că nu se mai repara nimic după
Dacă te-a iertat, profită de oportunitate și nu mai fă alte erori.
Sau dacă ai vorbit cu el deschis și nu se opune unei „relații deschise", atunci e decizia ta dacă mai vrei să încerci și alte „aventuri". Poate chiar împreună...
Dacă ți-e scris in ADN să fii panaramă ce poți să mai faci? De data asta te-a iertat - data viitoare nu cred că o va mai face - și să ai grijă să nu ajungi la spital ori la cimitir. Cel mai bine este să vă vedeți fiecare de drumul vostru: tu pe centură sau recăsătorită cu unul care să te rupă în bătaie la primul pas greșit, iar el recăsătorit cu una cu care să facă casă bună - cuminte și la locul ei sau măcar destul de deșteaptă să îl poată duce de nas fără ca el să se prindă.
Succes.
Cand unul dintre soti inseala, vina este la amandoi in cvasiunanimitatea cazurilor. Cat apartine unuia sau altuia este de discutat.
Este vina la unul doar daca cel ce inseala sufera de hipersexualitate.
Sa stii ca nu sunteti singurul cuplu care a cazut "in pacat" si si-au continuat viata impreuna. Trebuie sa astepti si la reprosuri mai tarziu. Dar parafrazand un cantec "Rabda femeie si taci, Tu le faci, tu sa le tragi."
Salut. Nu mai merge după alţi bărbaţi dacă vrei să repari relaţia şi să nu ai de suferit după.
Trebuie sa vezi de ce l-ai inselat, in primul rand...sa lamuriti impreuna acest aspect.
Daca la numai 3 ani de la casatorie, deja ai simtit nevoie de 'atceva', ar trebui sa te gandesti daca chiar ti-l doresti de sot. depinde si ce inseamna 'relatie de 2 saptamani'. numai tu poti sti incotro vrei sa mergi. poate ca te-a iertat acum, sau poate e de moment si mai tarziu o sa rabufneasca.
În primul rand trebuie sa îți dai seama dacă mai simți pentru el ce ai simțit la început, dacă te mai atrage, dacă îl mai iubești.
Dacă el te-a iertat înseamnă că te iubește prea mult și nu poate sa renunțe la tine deoarece va suferi mult, deci încearcă sa îl faci sa uite ceea ce ai facut fi mai ascultătoare mai iubitoare oferăi atenția ta, arătai ca îți pasa de el și ca îl iubești și cu timpul o sa reconstruiti relația de la sine
Ps: Nu baga în seama comentările răutăcioase ști cum sunt bărbați ei dacă înșală nu are nimic ca sunt bărbați noi dacă facem asta gata suntem ușuratice, viata e scurta trăiește-o fără să-ți pese gura lumii
Pupici cu sclipici si Baftă!
Exact asa sunteti usuratice cei care au comentat au spus doar adevarul, nu au spus nimic de la ei. Daca faceti asa ceva, de ce va mai casatoriti, de ce nu stati singure, bagati in voi cit puteti de la sute, mii de barbati, apoi cand va linistiti, va casatoriti, asta daca va veti linisti vreodata
desi eu nu cred.
Cum am spus cineva este scris in ADN vostru sa faceti asta, deci nu tine ca vrei tu sau nu vrei, asta este caracterul vostru, sau a unora din voi femeile, e ceva ce nu poti controla.
Concluzia? Nu te marita daca stii ca iti plac mai multi barbati, mergi din unu in altul, dar si asa, din barbat in barbat trebuie sa fiti cinstite, adica cand ai o relatie cu un barbatl, sa-i spui, frate stam imprpeuna, mie imi plac barbatii, daca la un moment dat ma duc cu altul sa stii, am plecat de la tine, asa ca nu te implica prea tare.
Cam asa trebuie femei ca voi sa se prezinte unui barbat in cazul in care vreti o relatie. Asa stie omu daca se baga sau nu se baga, iar tu sau cele ca tine, nu or sa fie criticate sau judecate, odatas ce spui clar ce relatie vrei cu un barbat.
Pupici cu sclipici cum zici tu si iti garantez ca oamenii nu se schimba, nu au cum, ala le este programul, nu te poti sustrage.
Îți dau dreptate, oamenii nu se schimbă, De asta băieții care sunt buni la suflet trebuie sa își aleagă o persoana bună, ceea ce mai rar găsești în ziua de azi.
La fel și femeile ar trebui sa caute pe cineva bun sau rău.Ca dacă ele înșală...merită și ele același lucru.Dar dacă sunt bune la suflet.le trebuie un om bun.
Chestia e ca mereu cei nepotriviți aleg sa fie împreună și se mint în fata chiar dacă realitatea e clară.Da
Bine, hai ca am exagerat nitel, dar tot pe acolo este adevarul. Insa sa stii ca si cei buni la suflet pot sa faca chestii neplacute, chiar daca ei spun ca nu ar face, sau chiar daca nu au facut.
Faptul ca nu ai facut ceva neplacut, nu este pentru ca nu ai vrut, pentru ca esti tu bun la suflet, este pentru ca nu ai fost pus in situatia dea alege, daca faci sau nu faci acea chestie.
Pina nu esti pus in situatia dea alege ceva, nu poti sa spui ca tu esti sfint, alea sunt povesti. Ca ori fi si de astia, da, isa is rari, poate nici 1% din populatia globului.
Un barbat mai putin atragator nu prea o sa se afle in situatia sa traga o femeie de el, sal bage in pat, asa ca el o sa zica, vai eu nu as face, nu as drege.
Dar ia sal traga de mana una buna, care sa-i placa si lui, atunci sa vezi daca se baga sau nu
La fel si femeile, voi sunteti trase de mina mai des comparativ cu barbatii, multi barbati vor sa aiba o femeie indifernt cum ar arata, femeie sa fie, sa fie si ei cu cineva.
De aia voi sunteti mai mult tentate sa intrati in relatii desi aveti una deja. Pentru ca ispita este mai mare la voi, pe cand la barbati cum am zis putini sunt barbatii aia de care sa traga orice femeie.
Iara cu sentimetele te asigur ca nu se pune nimeni, nici aia sfinti cand ti se pune pata, cand s-a produs chimia aia, poti tu sa fii si fecioara Maria
la revedere.
Ca moral nu-i corect asa este, dar cu chimicalele, cu sentimetele nu mai poti tine cont de morala, sau alea nu tin cont de nimic, te coduc ele cum vor, nu te poti impotrivi.
Insa, cum am spus daca tu nu-ti impui inainte dea apare ispita, sa gandesti, sa iti pui in minte, " frate am o relatie, trebuie sal respect, deci cit timp stau cu persoana asta, nu mai ma bag in alte relatii" asa trebuie sati spui din cand in cand, in felul asta te educi intr-un fel fara sa vrei, iti bagi in minte ideea asta care uneori functioneaza si te tine departe de pacate
Conteaza mult si ce caracter ai, daca esti o persoana foarte responsabila, daca esti o persoana care stie ce este ala respect, care are cuvint, intr-o relatie stai pe incredere nu?
Altfel ajungem sa ne ce? Sa ne spionam unu pe celalalt, aia ce relatie mai este.
Cind simti ca nu-ti place cineva fizic in primul rind, nu te baga, sau daca simti ca nu-ti mai place, cand deja esti in acea relatie scurteazo, e mai bine s-o faci cand nu este implicat si a treia persoana.
Atractai asta fizica trebuie sa primeze, altfel relatia duce altundeva, la un momemnt dat te vei satura si sigur vei face greseli, asa mai bine stai singura decat sa ranesti pe careva.
Plus te vei simnti si tu naspa, daca nu esti chair atit de ticloasa sau fara suflet cum ziceai.
Problema oamenilor este ca se baga in relatii fara sa stie exact ce cauta, sau sunt impinsi de instictul ala animalic, care la multi inca este prezent.
Eu de exemplu sunt barbat, am auzit, vazut la multi barbati, ca merg sa faca sex cu femei, is inebuniti uneori, nu conteaza cum arata femeia, femeie sa fie sa si-o bage undeva uite eu asa ceva nu pot sa fac, dar uite ca multi asa fac, deci multi au instinctul ala animalic de imperechere.
Mie personal, daca nu-mi place cum arata o femeie, daca nu ma atrage, nu pot nici sa vorbesc cu ea, nu ma bag, nu stiu, dar asta simt.
Nu ma duc sa fac sex daca nu-mi place, nici daca ma trage de mina ea pe mine vorbesc foarte serios.
Stiu ca oamenii is foarte diferiti, cei care siar trageo cu orice femeie, ma refer la barbati din cate am obserrvat au si educatie mai slaba sa-i zic asa.
Sper ca nu te-ai suparat pe ce am scris in mesajul anterior, dar am spus ce cred eu.
Sotul tau tea iertat din 2 motive.
1- ii este teama sa ramana singur,
2- nu este un barbat atragator, se baga greu intr-o relatie si gaseste femei mai greu.
Iti garantez ca nu te-ai iertat ca este bun la sufet, nu vrea sa ramana singur, te place, dar si asa ce faci? Te lasi calcat in picioare de o femeie ca tu o placi si ea isi bate joc de tine?
In mod normal cand se intampla asa ceva nu trebuie sa ierti, nici sa urasti, dar nu trebuie sa mai stai cu acea persoana.De ce?
Experienta oamenilor de mii de ani a aratat ca acea persoana o va mai face, asta garantat, poate nu atunci, dar cand va apare ocazia sigur o va mai face.
Toate zicalele sau proverbele, majoritatea au adevar in ele, pentru ca au la baza o experienta de mii de ani de observatii.
Cine a patit-o o va mai pati, cine a facut-o o va mai face.Dar de ce se intampla asa?
Pentru ca suntem atarsi de un anume gen de femeie sau barbat.Acea categorie de regula au cam acelasi caracter, asa ca sansa sa se mai intimple este foarte mare 99% si cu siguranta se va mai intampla.
Sa zic si de persoane care fac asta, asa cum spui tu ca ai facut. Tu daca ai sta cu o persoana care ar fi ca tine, nu sa te insele, dar una care stie cum esti, te va monitoriza, te va tine din scurt, iti va cere raportul zi de zi, nu te va lasa sa mergi nicaeri fara el, telefoane din ora in ora, ce faci cu cine vorbesti etc
Tu vei sta, dar la un moment dat te vei satura, ca nu vrei viata asta, nu este genul tau sa fii monitorizata, dar si pentru faptul ca ceva din tine vrea sa socializeze normal, iar cand faci asta si apare un mascul care te face sa tremuri, gata vei calca iar pe bec, asa ca nu vei sta mult timp cu cineva care te va urmari la tot pasu, vei gasi tot asa unu " bun la suflet" cum zici tu pe care il poti manevra, sau care sa inchida ochii la unele chestii.
Din cauza asta iti garantez ca daca ai facut-o acum o vei face si altadata, poate peste 1 an, poate peste 20 de ani, dar garantat o vei mai face, cand se va ivi ocazia, cand apare barbatul care aprinde intrerupatorul din tine
Eu nu mi-am înșelat iubitu deși el a făcut-o îl iubesc și nu vr sa il pierd
LisaJulie întreabă: