anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt necesare cadourile astea intr-o relatie ( cadou de o luna, doua, trei, un an, 2...)? Daca el mi-ar da mie un cadou si eu nu ar fi urat din partea mea?

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Noţiunea de "necesar" sau "nenecesar" o stabiliţi în principiu între voi. Dacă-ţi zic TPU-iştii una sau alta nu înseamnă că au dreptate. Voi ştiţi cel mai bine. Ah, că din punctul meu de vedere nu sunt necesare, e altă poveste.
2. Nu. Ce eşti Banca Comercială Română? Poate n-ai ştiut sau chiar n-ai avut bani (trăieşti în România - "n-am bani" e deseori un motiv real).

Un sărut şi-o-mbrăţişare la momentul potrivit face mai mult decât 7348943798 de "cadoaie".

Numai bine.

NOname
| NOname a răspuns:

Dacă e să-ţi răspundă femeia din mine, care, ca orice femeie, vrea să se simtă iubită, adorată, răsfaţă, atunci şi dacă ar veni în fiecare zi cu câte-o floare sau bomboana sau orice altceva (ca un semn că s-a gândit la mine), tot n-ar fi prea mult, tot n-ar fi exagerat.

Însă judecând la rece şi vorbind la modul general, cadourile chiar nu sunt importante, necesare (ceea ce semnica, în schimb, da!). Dar când e vorba de sărbători/aniversări, parcă tot te simţi prost, dacă nu primeşti măcar o mică atenţie de la persoana iubită. E ca şi cum nu s-ar fi gândit la tine, ca şi cum n-ai fi suficient de important/ă pentru el/ea (mai ales dacă obişnuia să ţi le ofere la începutul relaţiei şi acest tip de comportament nu-l/o caracterizează).

Personal mă simt mai fericită, atunci când ofer, când văd bucuria de pe chipul celuilalt. Dar, cum am mai spus, îmi place să şi primesc. Este plăcut să fii înconjurat de atenţie şi să ţi se confirme că eşti important pentru cel de lângă tine.
Bella, dragă, când iubeşti, sărbătoarea e în fiecare zi. Iar cadoul perfect poate fi şi un zâmbet, un mic dejun la pat, un sărut, o mângâiere...
Gestul este cel care contează!

Şi nu, nu trebuie să te simţi obligată să răspunzi la un cadou cu un cadou (mă refer la cele materiale). Oferă-l atunci când simţi şi când ai posibilitate!
Bucuria de pe chipul tău va fi cel mai mare cadou pentru el. Arată-i ce simţi şi înconjoară-l cu atenţie şi căldură! Asta de fapt înseamnă cadourile, atenţie şi căldură (nu chiar toate şi nu de la oricine, dar majoritatea).
Numai bine, dragă! O zi făină!

| PuFuLeTe a răspuns:

Nu sunt chiar necesaree ...adiicaa doar daca ceii 2 din relatie considera caa este necesarr sa isi faca cadou unul altuiiaa fiindd pentru eii acea zii importantaa! big grin pooii daca ell iti daa cadouu tiiee nu este necesarr sa ii daii si tuu lui maii aless ca ell e baiatul! happy Decii e normall ca ell sa iti faca tiiee cadouu! happy

| Naoa a răspuns:

Nu. La fel a fost si in relatia mea ( in august implinim 2 ani ). In primele luni imi facea cate un cadou cu "ocazia zilei noastre", dar eu nu i-am facut nimic. A fost placerea lui. Mi se pare mai dragut sa faci un cadou cand impliniti 1 an, 2, si asa mai departe, dar in fiecare luna... Mi se pare putin aiurea. Stai linistita :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bella,daca dragostea tine de cadouri zilnice,materiale, prea curand devine ieftina.un sarut la despartire, intr-o relatie poate fi un cadou perfect mult asteptat de un baiat.dar o mozoleala zilnica si de durata intodeauna va cere mai mult.de asta relatiile cand oferi totul si repede tin putin.devin ieftine si neinteresante.

| anonim2_2430 a răspuns:

E dragut sa va faceti cadouri la implinirea unui an, doi...dar in fiecare luna, nu stiu ce sa zic, dar daca el doreste sa-ti dea o mica atentie, inseamna ca o face din suflet, nu ca sa ii oferi si tu in schimb ceva. Tu te poti revansa cu o alta ocaziehappy