| lifeistough a întrebat:

Sunteti de acord cu pastrarea anumitor secrete despre viata personala inainte de casatorie atunci cand esti casatorit/a care daca nu le spuneti partenerului nu l-ar afecta cu nimic? Ma refer la faptul ca trecutul e trecut deci nu conteaza pentru mine ci conteaza prezentul si viitorul. Eu nu i-as spune fapte despre trecutul meu si unele lucruri sunt bine sa fie lasate acolo unde sunt adica in trecut!

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu m-am gandit la asta niciodata, fiindca nu am in trecut nimic de care sa ma rusinez sau de care sa ma tem. Asa ca i-am spus sotului meu tot ce mi-a venit in cap si nu i-am ascuns, intentionat, absolut nimic.

| Zenithf a răspuns:

Ce a fost a fost, alta poveste. Normal este ca si pe mine si pe sotia mea sa ne intereseze numai ce a fost, este si va fi intre noi. Este si urat sa aduci vorba despre ceva trecut, lasi pe partenera ta sa inteleaga ca tu faci comparatii intre ea si cele de dinaintea ei si poate duce la multe lucruri urate.
Acum in paranteza, isi fac ele destul rau singure cand se gandesc ca nu mai sunt asa de atragatoare precum au fost cand v-ati cunoscut, ca ele tot timpul traiesc cu ideea asta si sunt in "concurenta" cu altele, de ce sa mai pui gaz pe foc?

mira
| mira a răspuns:

Daca este vorba despre fleacuri acestea pot fi uitate.In cazul unor evenimente care ti-au marcat existenta este bine sa le marturisesti treptat ca fapt divers sustinand ca nu te mai afecteaza.

| Dara a răspuns:

Normal ca nu e cazul sa-i dai partenerului jurnalele in care ti-ai asezat trairile de cand erai la gradinita si pana in momentul casatoriei, pentru ca, asa cum ai afirmat si tu, conteaza doar prezentul si viitorul. Numai ca, daca inainte de a-ti cunoaste marea dragoste, ai avut un eveniment mai... "interesant" (care ti-a marcat existenta in vreun fel), eu sunt de parere ca e bine sa-i spui si lui/ei. Nu cu lux de amanunte, evident. Insa nu are sens sa-i ascunzi anumite lucruri, deoarece trecutul are neplacutul obicei de a-si face simtita prezenta exact atunci cand ti-e lumea mai draga.

| hurtsoul a răspuns:

Daca lucrurile astea nu afecteaza relatia, e mai bine sa le tii doar pentru tine. Altfel, in viitor cand va certati iti va reprosa pe un ton rautacios lucrurile alea, ceea ce chiar nu are rost, deoarece trecutul iti apartine.

| Bebelushaaː a răspuns:

Eu cred ca atunci cand te casatoresti tot ce conteaza e prezentul si viitorul.trecutul trebuie lasat acolo unde ehappy Bine dar sa nu fie lucruri din trecutul tau grave, de ex: furt, inchisoare sau asa mai departe ca s`ar putea sa-l deranjeze pe partener big grin

| larrii a răspuns:

Sunt de acord cu pastrarea lor ...pentru ca totusi a fost viata ta personala si ce a fost a fost. nu mai are importanta trecutul...
numai bine >big grin

| Alex20_8915 a răspuns:

Si chiar vrei sa incepi o caznicie cu stangu? daca afla mai tarziu si il\o supara, il/p deranjeasa mult mai rau ca acum? Decizia ta

| amazoana_8358 a răspuns:

Cred ca fiecare avem dreptul la secrete mai ales daca apartin trecutului si daca nu mai pot avea repercursiuni, insa daca vreodata sotul/sotia vor afla vreun secret ce ar putea afecta relatia, cred ca trebuie sa faci o selectie in secretele tale, sa cantaresti bine care ar fi rezultatul in cazul in care se afla si apoi sa le ingropi sau sa le destainui, mult succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa se spuna trecutul chiar daca este insuportabil ca pe viitor se va afla si va fi de rau, partenerii se vor certa si de aici pleaca si despartirile si distrugerea mariajelor, sa mai ai si un copil cu acea persoana...nu se merita sa pastrezi secrete mai ales fata de persoana pe care o iubesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca dupa casatorie afli ca sotia ta este o criminala cum te simti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Brigaela,
este de inteles raspunsul tau.
La cum arati...
Sotul tau se numeste "Dildo"?!

| andra7664 a răspuns:

Nu cred...mai bine ii spui de pe acum