Desigur ca va vad...
el va fi mereu alaturi de voi si va vegheaza si protejeaza de acolo de unde e...
plus ca sigur s-a dus in rai ii pune o vorba buna lui Dumnezeu sa va ajute. ierte, protejeza pe voi (cel putin asa stiu de la ora de religie)
sper ca te-am ajutat
Imi pare rau sa iti spun, eu sunt un om normal ortodox, dar parintii mei si fratele meu mai mare sunt cercetatori ai cuvantului lui Dumnezeu si am studiat cu ei. Am aflat ca oamenii care mor nu se duc nici in rai nici in iad. Iad nu exista, iar raiul este cerul. Sa revenim la subiect : oamenii care mor raman in pamant iar sufletele lor merg la Dumnezeu pana la ziua judecatii. Te rog din suflet nu ignora acest raspuns si te indemn sa studiezi si tu! Cu placere
Bună.
Îmi pare rău să aud asta, și eu țin enorm de mult la unchiul meu, și înțeleg prin ce treci.
Dar nu ai ce să faci, nu rezolvi nimic dacă plângi. Gândește-te că el este într-un loc mult mai bun. E și normal că, vă vede și vă apără. Toată lumea privește ''moartea'' ca pe ceva rău. Înțeleg că îți lipsește, dar viața merge înainte, așa că, fi puternic/ă.
Succes.
Salut. Creatorul nostru, Dumnezeu ne spune în Biblie că morţii nu sunt conştienţi de nimic. Atunci când cineva moare e ca şi cum a căzut într-un somn adânc. Astfel ei nu mai suferă, ci pur şi simplu se odihnesc fiind complet inconştienţi.
Nimeni nu stie cu exactitate ce se intampla dincolo de moarte. Toate sunt presupuneri. Stim ca vom fi judecati dupa faptele noastre. Unii vorbesc chiar de reincarnare. Nu stim exact ce este mit si ce este realitate. Toti pierdem fiinte dragi si la fel ca si tine sper si eu sa fie cu totii bine acolo unde se duc. Numai D-zeu stie ce ne pregateste mai departe. Tuturor ne vine randul mai tarziu sau mai devreme, si nu trebuie neaparat sa vedem moartea ca pe ceva rau, ci ca pe o trecere intr-o alta lume. Se spune ca viata de aici este o scoala pentru viata de apoi. Acolo ni se cantaresc faptele si D-zeu alege ce va face cu noi. Incearca sa fi tare si sa-l porti tot timpul in suflet pentru ca poate de acolo va simti ca e iubit