| AdeA1991 a întrebat:

Una dintre cele mei bune prietene din copilarie s-a maritat anul trecut.
Eu nu am stiut nimic, desi ne avem una pe cealalta pe Facebook.
Scriu aici pentru ca sunt trista, dar daca comentati va rog sa nu vorbiti urat de ea.
multumesc

38 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns (pentru sierra1):

Tu nu vezi că mă jignești în răspuns, tu ești ok?

| sierra1 a răspuns (pentru Kufu95):

Intre noi fie vorba, eu am impresia că tu NU ințelegi un text. Vezi undeva vreo intrebare?

Arugmentele alea răutăcioase pe care le lași, alea sunt opinii? Pe cine minți? Acum serios... E clar că tu faci asta ori să trollezi ori că tu chiar așa ești în realitate, ceea ce nu mi-aș dori de la o persoană să văd vreodată. Nu e problema mea că ție nu îți pasă de alte persoane, mie da, dacă am ce învăța de la cineva și sunt niște oameni faini, de ce să fiu indiferent?

Ia citește mai bine.

| sierra1 a răspuns (pentru Kufu95):

" Kufu95 a răspuns:...ție nu îți pasă de alte persoane, mie da"

Profund... și cinstit vorbind, deja mi s-au umezit ochii de emoție.

| siriusblack98 a răspuns:

Deci tu esti suparata ca nu te-a invitat sa inteleg? Pai daca asta este motivul, atunci gandeste-te ca poate doar tu o considerai pe ea o prietena buna din copilarie, nu e valabil si vice-versa. Poate nu ati mai tinut legatura o vreme si a zis ca n-are rost sa te cheme deoarece s-a racit de multa vreme relatia de prietenie dintre voi iar acum sunteti doar simple cunostinte.

| Miruna333 a răspuns:

Se pare ca nu mai faci parte din viata ei. Poti doar sa accepti si sa treci mai departe. Uita de ea, nu iti merita atentia

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunteti macar in acelasi oras?

Nu ati tinut legatura, de asta nu ai stiut nimic. O legatura de prietenie se mentine de ambele parti, esti de acord?
Acum ca ai aflat, contacteaz-o, ureaza-i "Casa de piatra". Vezi ce raspunde. Initiaza tu o revedere.

Probabil tristetea ta vine si din alte surse. Casatoria prietenei a apasat niste butoane. Lucreaza cu un psihoterapeut sa rezolvi ranile alea.
Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html