Acum 2 ani mi-a spus o ciutanca " ca fac tara de ras pentru ca nu imi alint iubita. tin sa cred ca aveti acelasi iq de maimuta daca tu crezi ca sunt suparat pentru ca nu accept astfel de prostii de la prietena mea sau ca eu nu le folosesc
Asa sunt unii, mai reci. Daca toti sunt pentru, iar tu esti contra, iseamna ca cel cu rpoblema esti tu.
Miha si mie mi se pare ceva ok sa spui asa.,eu inclusiv la mama mea,soramea, nepotica mea le alint frumos., nu vad nimic rau in asta, eu nu am iubita deci nu am la cine sa spun, asta e nici nu cred ca voi avea vreodata
Nu e vina lui ca nu poate simti sau percepe iubirea cum o percep alti, suntem diferiti asta ne face unici
"Nu e vina lui ca nu poate simti sau percepe iubirea cum o percep alti, " ce ai ray baiatule? de unde ai mai scos prostiile astea?
Nu ai inteles raspunsul meu fi atent la ce a scris el
Asa sunt unii, mai reci. Daca toti sunt pentru, iar tu esti contra, iseamna ca cel cu rpoblema esti tu.
eu am scris ca nu toata lumea e la fel, asta am vrut sa afirm
Citindu ti raspunsul mi am adus aminte de o injuratura in italiana invatata de la tine
Nu am vrut sa te jignesc int un fel, dar fiecare percepe diferit, prima mea iubire a fost la distanta multi rad de asta, cum sa iubesti. fara sa cunosti da uite ca se poate.
Nu au sunat a insulte. Ci alte chestii. Oricum am inteles acum ce ai vrut sa zici.
Doar pentru că altcineva are o gândire diferită de a ta, nu înseamnă că e greșită. Suntem diferiți, avem concepții, viziuni diferite; niciuna corectă, niciuna greșită.
"Doar pentru că altcineva are o gândire diferită de a ta, nu înseamnă că e greșită" Sa ii spui asta si lui Cristi si Mihaela.
Nu am folosit, nu la modul serios cel puțin.Mai foloseam alintări d-astea la mişto gen "lumina vieții mele", "luna de pe cerul meu" etc. iar el îşi dădea seama şi intra în joc şi ne mai prosteam/amuzam aşa.Dar nu am făcut abuz, şi oricum "alinturile" acelea le-am folosit drept aluzie la ciorile care vorbesc astfel la modul general.
Au fost defensivi din cauza modului tău de exprimare, pentru că felul în care te exprimi e mai „agresiv", lasă senzația că încerci să te impui în fața celorlalți, motiv pentru care și eu ți-am răspuns tot ție.
Dacă te deranjează într-atât de rău opinia cuiva, combate-o cu argumente clare, fără să-ți jignești interlocutorul.
Mi/ai raportat deja raspunsurile? Bunall din cauza ta a avut contul suspendat (presupun). Stii tu, cand am zis eu patetic si ai zis ca nu folosesc corect cuvantul si bla bla bla. "motiv pentru care și eu ți-am răspuns tot ție." Corect. Eu ca sunt mare "baiat rau" simteai nevoia sa imi spui asta, dar ei ca fac aceeasi greseala dar ca sunt de "treaba" nu simteai nevoia sa le spui asta. Are logica cu carul.
Da, are logică, pentru că o persoană mai „flexibilă" e capabilă să accepte și alte puncte de vedere.
Pe de altă parte, dacă un utilizator are contul suspendat, îl are din cauza răspunsurilor lui. Raporturile sunt doar pentru a atenționa adminii, neinfluențând ceea ce utilizatorul în cauză a spus deja. Dacă eu aș începe să înjur și tu mi-ai raporta răspunsurile, contul mi-ar fi suspendat din cauza înjurăturilor mele, nu din cauza raporturilor tale.
"Da, are logică, pentru că o persoană mai „flexibilă" e capabilă să accepte și alte puncte de vedere. " Repet, spune asta si lor, nu doar mie. De ce doar eu trebuie sa inteleg asta si nu si ei? Sa fim seriosi.
Putin scarbos...tu 37 el...ughh,nici nu ma pot gândi.
Imi plac doar cuplurile tinere care se striga astfel, mi se par drăguți.
Ți-am mai explicat mai sus de ce ți-am răspuns ție, iar discuția am continuat-o cu tine, nu cu ei.
De ce e scârbos? O vârstă mai înaintată îți anulează nevoile, sentimentele? Ești tot la fel(posibil cu mai multă experiență), doar că într-un corp peste care a trecut timpul.
N-o lua personal; încerc doar să-ți înțeleg punctul de vedere.
Ok, am inteles. Mi/ai spus mie ca am fost mai "nesimtit". Acum ca discutia s/a incheiat, spune/le si lor asta.
Atunci nu mai ocoli adevarul. Fii femeie nu copila. Spune " aveam o problema cu tine si voiam sa iti spun doar tie desi aia au facut aceeasi greseala, pe tine mi s/a pus pata ". Te/as fi respectat daca ai fi facut asta, nu dumele de mai sus.
Având în vedere că nici nu te cunosc, mi-e imposibil să am ceva cu tine. Se pare că bat apa-n piuă explicându-ți de atâtea ori același lucru.
PS: Respectându-i pe ceilalți, te respecți în primul rând pe tine.
Respectul trebuie castigat, nu se ofera pe gratis. Ai aproape 20 de ani si nu stii asta? Naspa.
Nașpa că nu ai primit educația necesară, astfel încât să conștientizezi că respectul social e piatra de temelie în relațiile interumane.