E posibil si ce zici tu, doar ca, neexistand control la granita terestra, nu prea are cine verifica asta, In plus, chiar daca se vor face controale prin sondaj, singurul lucru care il risti e sa te intoarca inapoi. Oricum, in alte tari, care sunt demult in Schengen se falfaie minorii dintr-o tara in alta fara niciun stres de mult timp. Mai ales cei de langa granite. Trebuie sa ne obisnuim si noi cu asta. Pana la urma, nu e mare lucru.
Da, controale prin sondaj.
Si e clar ca minorii neinsotiti vor ridica imediat un semn de intrebare si vor fi controlati
De cine? Nu mai exista vamesi acolo. Doar cand sunt organizate astfel de controale prin sondaj sunt adusi. In marea majoritate a fostelor vami nu va mai fi nici naiba. Tu ai trecut vreodata granita intre doua tari din Schengen? De multe ori nici nu-ti dai seama ca ai intrat in alta tara. E doar un indicator cu tara respectiva si un panou pe care scrie limitele de viteza in tara in care ai intrat.
Da, de multe ori.
Ai trecut vreodată din Austria in Ungaria sau invers?
Din Italia in Elveția?
Intre Austria si Ungaria, anul trecut. Nu era nici dracu`. In schimb, erau unii intre Slovacia si Austria, pe iesirea din Slovacia, dar oricum, opreau prin sondaj. Eram doar cu fi-mea minora, cu masina cu numere de Romania, si nu au avut nicio treaba sa ma opreasca sa ma intrebe ceva.
Ani de zile nu au fost niciun fel de controale, s-au introdus de ceva timp la anumite granite, si la anumite vami, astea prin sondaj, dar cu alte scopuri, nu ca sa urmareasca minorii care trec granita. Si oricum, vor disparea din nou la un moment dat. Declaratia privind minorul, e ceruta doar la iesirea din Romania. Apoi nu ti-o mai cere nimeni. De aia se si face doar in limba romana.
Intre Italia si Elvetia nu e cazul sa fi trecut, pentru ca e prea departe sa fie rezonabil sa mergi cu masina. E mai indicat sa mergi cu avionul si inchiriezi masina acolo.
Pai exact. Si atunci, de ce bati campii cu Austria, Elvetia, sau Italia?!
Nu s-a abolit. Inca e neclară problema.
https://romania.europalibera.org/......63265.html
Nu exista niciun comunicat privind controalele aleatorii la granitele Romaniei cu tari din Schengen. In schimb, exista unul care prevede desfiintarea a vreo 30 si ceva de puncte de control la frontiera.
Pai eu doar ti-am raspuns la intrebare
"Tu ai trecut vreodata granita intre doua tari din Schengen?"
Mai și spune că neapărat scopul fetei este să fugă la un iubit proxenet. Atâta vreme cât cine a pus întrebarea nu a dat de înțeles că nu are un iubit care probabil e "pește" că să vorbesc pe limba Violetei, nu putem presupune noi ce are de gând fata, poate vrea să călătorească, poate vrea să meargă la muncă, dar nu neapărat să devină prostituată... cum din multe postări îî cam place ei să atragă atenția în privința asta.
Nu este inutil răspunsul, dar trage niște concluzii aiurea care din întrebare nu ai cum neapărat să te gândești la ce a mai dezvoltat ea în ce a scris.
Din analiza modului cum posteaza. Analiza modului cum se exprima imi arata ca este aceiasi persoana. In plus nu a dezmintit niciodata.
De fapt, cam are un sâmbure de adevăr ce spune Violeta... din păcate i-aute ce a întrebat fata mai demult.
în 4 Septembrie | Vanessa0911 a întrebat:
Bună, eu fac pe 31 Ianuarie 2025 18 ani și mă bate gândul să plec la București să fac videochat de câteva luni pentru că nu am bani deloc și pentru nimic. Adică mănânc doar o dată pe zi niște cartofi prăjiți și acum că începe liceul nu am bani să îmi iau caiete și ce-mi trebuie.Eu am început o relație cu un băiat de 25 de ani în speranța că poate mă ajută și el dar el nu face nimic altceva decât să îmi facă probleme și vrea să îmi cunoască părinții și îmi lasă numai comentarii cu "iubirea mea" pe toate rețetele mele de socializare ca să vadă toată lumea când sunt cu el când eu i-am spus că nu vreau să ne afișăm împreună pentru că sincer asta îmi mai lipsește. Să ajung și bârfa satului.Voi ce ați face dacă ați fi în locul meu, ați pleca să faceți videochat să aveți o viață mai bună? Menționez faptul că nu aș vrea un job normal pentru că nu m-ar ajuta prea mult 2000 de lei.
Controlul (in bagaje) e una, verificarea identitatii e alta.
Sa-l vad pe ala care comenteaza aiurea pe aici cum trece el granita singur cu copilul (daca are copil). Selectia naturala isi spune cuvantul in privinta unora...
Da, unii nu inteleg sau nu vor sa inteleaga care e diferenta.
nume0123 întreabă: