| Andrei9716 a întrebat:

Zi buna sa aveti oameni frumoși! As vrea si eu o parere legată de un ultim mesaj pe care îl voi da fostei mele iubite! Pe care am iubit-o enorm si ea la fel dar din anumite circumstante m-a lăsat pentru fostul! Nu imi este rusine cu asta! Vreau păreri sincere si fara jigniri! "Bună! Voiam să iti mai zic ceva! Te rog sa citesti sa nu imi răspunzi pentru ca oricare ar fi raspunsul dat de tine nu l-aș lua in considerare! Voiam să iti zic ca sunt foarte bine si bucuros happy! Plec spre o nouă viață! Legat de tine Bianca voiam să iti zic ca ca nu te-am uitat si ca nu iti port nici cea mai mica ura! Am doar o parere de rau si asta ti-o spun sincer! Pentru ca putea fi altfel după anul asta! Sa nu crezi ca tu te-ai intors la el din iubirea care credeai ca i-o porti! Nu fata frumoasa, te-ai intors la el pentru ca te clatinai foarte mult in ultimul timp! Te-ai răcit de mine si te-ai apropiat de stabilitatea lui! Si eu puteam sa iti ofer stabilitate daca mergeai cu mine! De fapt ne ofeream unul altuia! Păcat! Acum stiu ca esti bine, ca esti mai linistită! Dar ti-am zis cum am facut de fiecare dată! Sincer! Vei fi bine un timp, apoi cand toate vor trece vei deveni Bianca pe care am cunoscut-o! Cea care cel mai mult isi dorea iubire, apreciere la adevarata valoare si intelegere! Asa Mi-ai spus la început! Iubirea poate muta munții si daca 2 oameni se iubesc nimic nu ii desparte! Nu te minți ca nu m-ai iubit enorm! Nu te minți ca nu te-am iubit enorm cu timpul! Greseli am avut amândoi! Fata draga după cum ti-am spus va veni momentul cand o sa scapi de probleme si o sa te vezi singura.singura sufleteste. cand vei vedea ca omul de lângă tine este acelasi.o sa te gândesti apoi ca iubirea adevarata si iubirea cea frumoasa nu constă doar în a spune Te iubesc si a face dragoste! Nu! Nu constă in bani! Iubirea adevarat este aceea care te face sa te simti cel mai binecuvântat om si cel mai împlinit! Poate ca asa a fost sa fie! Sa ne dam seama despre noi, despre greseli, despre tot! Am invatat de la tine dar și tu de la mine! Acum ramane de vazut ce ai invatat! Cand o sa vina momentul sa te simti singura sufleteste sa stii ca eu voi fi lângă tine cu un sfat si cu intelegere fara sa iti fie frica ca te va judeca cineva! Mi-aș  dori să ma cauti cand te simti singura si ne-înțeleasă!  Esti o fata cum nu sunt multe si asta o stiu doar eu! Stiu ca nu a fost alegerea inimii tale 100% dar cum am spus timpul iti va arata! Asa ca fata draga, nu te pierde pe tine! Cauta adânc în sufletul tau si vei vedea adevarata dragoste si cum se trăiește cu ea! Trebuie să mori de mai multe ori pentru a trăi cu adevărat! Niciodata sa nu iti fie frica sa iti asculți inima! Cum am spus eu sunt lângă tine cand vei avea nevoie! Nu sunt un las, nu ma rog de tine sa faci nimic vreau sa fi bine si sa stii in sufletul tau ca eu voi fi lângă tine cum am fost mereu.Cu bune si cu rele! Nu imi raspunde acum te rog! Răspunsul va veni singur si asta o sa vezi! Si nu uita! Dumnezeu iti vorbește prin orice metodă! Trebuie doar sa ai urechi sa il auzi! Numai bine fata frumoasa! " Acesta este!

Răspuns Câştigător
| Balanica12 a răspuns:

Nu au aparut problemele cu banii, au aparut problemele cu tine bro, si asta a facut-o pe ea sa se detaseze, nu incerca sa arunci vina pe bani. Daca o sa te duci la ea si o sa ii dai acest continut/mesaj nu o sa rezolvi nimic. Stiu ca-i nasol ce spun, dar uito', ea deja a facut-o' si o sa o mai faca de mai multe ori nu o sa se opreasca la ala. Plus ca tu ai intrat in jocul lor fara sa-ti dai seama. Intr-adevar sa fii indiferent e bine, dar depinde si cat de indiferent esti, cat de mult aplici asta. Poate si asta a atraso', indiferenta ta, dupa ce i-ai dat iubire... s-a dus. Degeaba te tratam noi aici cu caldura daca tie iti e frig. Ti-am spus nu stiu care a fost situatia acolo, te-as fi ajutat mai mult. Mersi!

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta ce a zis LostLyric, nimeni nu o putea zice mai bine.

| 1231242 a răspuns (pentru Lostlyric):

Adevărul doare.

| Lostlyric a răspuns (pentru 1231242):

Cum era treaba aia? Adevărul doare o singură dată, însă minciuna doare de fiecare dată când îți vei aminti de ea.

| JackR a răspuns:

Du-te repede la Bianca acasa, in dormitor, si vezi ca ai uitat ceva pe noptiera sau in sertarul noptierei. Daca nu stii ce, vorbesc despre testiculele tale!

| Logann a răspuns:

Sincer, cred ca fata asta a ales barbatul mai gros de stejar (daca ma intelegi) in defavoarea barbatului sensibil si marinimos. O poveste clasica si total reala. Sunt sigur ca asta este tot adevarul si nu melodramatizezi nimic.

| RAY a răspuns:

A fost vina ta 1000%, cand crezi in femei mereu o patesti grav si Dumnezeu a patit-o grav,ma sa nu mananci din marul ala,dar femeia a mancat si nu doar i-a dat marul si lui adam asa s-a dus naibi tot planul lui Dumnezeu, ai fost fraier,asta e,acum vei suferi ca meriti, fraieri sufera mereu, Dumnezeu a facut un potop tu nu poti face asta, dar macar sper in numele lui Dumnezeu ca ai invatat ceva din asta, asa e femeia ce sa faci, fostul a avut banii mai multi plus ca erai un catelus milog la picioarele ei care o iubea sincer
asa e cand nu auzi de Dumnezeu
Cu privire la lucrurile despre care mi-aţi scris, eu cred că este bine* ca omul să nu se atingă de femeie.
* 1 Cor 7:8; 1 Cor 7:26;
2 Totuşi, din pricina curviei, fiecare bărbat să-şi aibă nevasta lui şi fiecare femeie să-şi aibă bărbatul ei.
3 Bărbatul* să-şi împlinească faţă de nevastă datoria de soţ şi tot aşa să facă şi nevasta faţă de bărbat.
* Exod 21:10; 1 Pet 3:7;
4 Nevasta nu este stăpână pe trupul ei, ci bărbatul. Tot astfel, nici bărbatul nu este stăpân peste trupul lui, ci nevasta.
5 Să* nu vă lipsiţi unul pe altul de datoria de soţi, decât doar prin bună învoială, pentru un timp, ca să vă îndeletniciţi cu postul şi cu rugăciunea, apoi să vă împreunaţi iarăşi, ca să** nu vă ispitească Satana din pricina nestăpânirii voastre.
* Ioel 2:16; Zah 7:3; Exod 19:15; 1 Sam 21:4; 1 Sam 21:5; ** 1 Tes 3:5;
6 Lucrul acesta îl spun ca o îngăduinţă; nu* fac din el o poruncă.
* 1 Cor 7:12; 1 Cor 7:25; 2 Cor 8:8; 2 Cor 11:17;
7 Eu aş* vrea ca toţi oamenii să fie ca** mine, dar† fiecare are de la Dumnezeu darul lui: unul într-un fel, altul într-altul.
* Fapte 26:29; ** 1 Cor 9:5; † Mat 19:12; 1 Cor 12:11;
8 Celor neînsuraţi şi văduvelor, le spun că este bine* pentru ei să rămână ca mine.
* 1 Cor 7:1; 1 Cor 7:26;
9 Dar, dacă* nu se pot înfrâna, să se căsătorească, pentru că este mai bine să se căsătorească decât să ardă.
* 1 Tim 5:14;
10 Celor căsătoriţi, le poruncesc, nu* eu, ci Domnul, ca nevasta** să nu se despartă de bărbat.
* 1 Cor 7:12; 1 Cor 7:25; 1 Cor 7:40; ** Mal 2:14; Mal 2:16; Mat 5:32; Mat 19:6; Mat 19:9; Marc 10:11; Marc 10:12; Luca 16:18;
11 (Dacă este despărţită, să rămână nemăritată sau să se împace cu bărbatul ei.) Şi nici bărbatul să nu-şi lase nevasta.