| Fady a întrebat:

Dacă știe cineva de site-ul doizece.ro.
De ceva timp au scos aplicația de pe iPhone și au rămas cu aplicatie doar pe android ce pot face in cazul asta sa pot juca înapoi pe telefonul meu iPhone?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| DaniTIRB a răspuns:

Da, recomand utilizand 3uTools (valabil doar pe pc). Dar daca aplicatia isi da cumva update (care se intampla automat de la app store care sterge fisierele aplicatiei) nu o sa te mai lase sa il deschizi spunand ca este nevoie de un update pe care nu il poti face

13 răspunsuri:
| DaniTIRB a răspuns:

Nu mai poti. Trebuie modifier ceea ce dureaza foarte mult si trebuie dat jailbreak la iPhone. Recomandarea mea este ca daca ai un laptop/calculator, instaleaza-ti BlueStacks pe el si joaca-te pe el.

| DaniTIRB a răspuns (pentru DaniTIRB):

Sau joaca-te de pe iPhone pe site

| Fady explică (pentru DaniTIRB):

Poți da mai multe detalii cum se modifica o aplicatie din apk in ios?

| DaniTIRB a răspuns (pentru Fady):

Pe scurt, ai nevoie sa folosesti un calculator ca sa il modifici, si de ce sa il mai modifici cand te poti juca de pe calculator?

| Fady explică (pentru DaniTIRB):

Pentru ca este mult mai frumos pe telefon și sunt sute de oameni care așteaptă asta…ne poți ajuta cu o idee cum putem face asta?

| DaniTIRB a răspuns (pentru Fady):

In primul rand, cere permisiune de la proprietarul doizece.ro.
Fara semnatura lui fizic nu ai si nu am voie sa fac nimic (pot face, dar ilegal).

| Fady explică (pentru DaniTIRB):

Frate te rog ajuta-ma sunt ogramada de aplicații modificate am luat legătura cu cei de la doizece dar nu merge sa pun poza aici imi poți scrie pe insta sau whatsapp? Insta:fadystrike te rog dacă poți …gândește te ca ajuți foarte mulți jucatori… eu joc la ei din 2003 de când s-a deschis site-ul

| DaniTIRB a răspuns (pentru Fady):

Sorry, conform legii, sunt un minor si nu pot face cine stie ce minunatii din cauza aceasta. In mare parte, site-ul doizece.ro vad ca se prabuseste, are o "arhitectura" (design) conform anilor 2013-14. Din asta rezulta faptul ca nu au multi bani si nu pot progresa. O solutie temporara este sa iti cumperi un device android la un pret mic sau pur si simplu sa scapi de pasiunea de a te juca pe acest site (sau sa te muti pe altul).
Afacerile vin si trec, iti inteleg nostalgia (sau melancolia, depinde) dar nu prea mai sunt multe de facut, mai ales ca ei avand aceasta problema cu "banii", proiectul acesta sa aduci aplicatia inapoi pe iOS poate fi costisitoare.

| Fady explică (pentru DaniTIRB):

Dar sa stii ca cei care au aplicația instalată încă le merge se poate trimite cumva aplicația? Imi dai te rog niște detalii

| Fady explică (pentru DaniTIRB):

Nu găsesc pe nimeni care sa mai Alice aplicația… nu ma poți ajuta tu sa fac cumva sa joc pe iPhone in momentu de fata nu am nici pc nici android …te rog dacă ai face tu din aplicația android pentru iPhone ….

| DaniTIRB a răspuns (pentru Fady):

Nu am timp disponibil si nici bugetul necesar... In plus, imi este imposibil fara anumite date de la administratori, cum ar fi API-uri si event-uri declansate pe FBX

| Fady explică (pentru DaniTIRB):

Dar exista vreun emulator care sa nu albe nevoie de calculator ceva de genu cum este bluestacks …ma refer gen sa îl instalez in telefon și sa Alice system de android?

| DaniTIRB a răspuns (pentru Fady):

Nu am idee...