| qSylar a întrebat:

Hello, as vrea sa imi ziceti si mie niste canale de youtube care spun chesti interesante, eu de obicei cand stau pe laptop prefer sa ascult informati utile, nu conteaza daca sunt in in eng, vreau doar ceva care se ochupa cu informati tip top 10 sau ceva gen... thx :3

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Asculta-l pe Levi. E foarte inteligent si dezbate niste subiecte interesante
https://www.youtube.com/user/StudioB2kBS

| qSylar explică (pentru Adry05):

Sunt abonat la el de prin 2012 :p E printre putini youtuberi romani care imi plac happy

| DimLight a răspuns:

VSAUCE si thoughty2 nu urmaresc canale romanesti ca toti o laba-resc

| qSylar explică (pentru DimLight):

La VSAUCE eram deja sub si thoughty2 ii foarte bun, mz ca mi-ai zis de el :3

| KeylaRo a răspuns:

Pai ceva pentru tine ar fi selly, tequilla, si nu uita, aboneaza-te la KeylaRo! Postez azi al doilea filmulet ( primul e pe privatlaughing) ) sper sa iti placa:*happy

| qSylar explică (pentru KeylaRo):

Nu ma refeream la vloguri :p Orcum Keyla pare ok, si e draguta :3 Am dat sub si like :p Sper ca nu o sa se strice ca alti vlogari happy BTW Succes :3 Iti tin pumni xD