| Iordacheionelmarian a întrebat:

Salut TPU, o aplicație sau vreun Site pe Android extrem de bun care să recupereze audioul dintr-un video corupt din cauza morții bateriei (descărcării telefonului)? dimensiunea fișierului este de 8, 13 GB Formatul:.MP4, Am vrut să înregistrez ceva dar am adormit de aceea Are dimensiunea asta. Mă interesează doar audioul deoarece am recuperat imaginea, de pe google play nu reușește nicio aplicație sa recupereze audioul. Dau FUNDA răspunsului care Mă ajută

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu cred ca se poate ce vrei tu. Daca exista pista audio, era deja inclusa in video.

| Iordacheionelmarian explică (pentru doctorandus):

În video există o pistă audio, de obicei o recuperam cu MP4FIX, Dar Acum nu știu de ce dă crash când încerc să recuperez, bănui că din cauza dimensiunii fișierului, nu o suporta dimensiunea MP4FIX, Video Fixer - VFixer recupereze videoul și câteva secunde din audio, restul de aplicații de recuperare dă crash

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

FFmpeg. Este foarte bun. Dacă îmi spui ce sistem de operare ai, iți spun pașii.