Va aparea filmul "3 metri deasupra cerului" partea a 3-a? Daca da, cand?
Spuneti-mi si mie niste filme mai noi de Craciun care eventual sa contina si ceva comedie. (in afara de Ho Ho Ho si Singur acasa...)
Am vazut mai demult un film si as dori sa ma ajutati cum se numeste. In film era o familie, parintii si o fetita care mergeau in vacanta, dar pe drum ei fac un accident in urma caruia doar fata supravietuieste....? (mai mult)
Hei :) am vazut mai de mult un serial corean cu o fata care voia sa creeze genti, mama ei murise in pirmul ep. si nu isi cunosea tatal funda. :D
Cine imi poate spune niste filme gen "A haunted house", "scary movie", etc. Am vazut toate seriile haunted house si scary movie, cine imi poate spune altele? Dau funda, sa fie cat mai multe.
Hei TPU, as vrea sa urmaresc un film despre niste adolescenti care raman peste noapte intr o scoala sau facultate, iar acolo se intampla lucruri stranii, sau bizare etc., dar nu stiu daca exista un asemenea...? (mai mult)
Aveti idee cum se numeste filmul acela de groaza cu niste creaturi gigante care depun matase pe copaci. Filmul incepe cu niste oameni intr- un mini- market iar afara este o ceata deasa si se termina cand...? (mai mult)
Salutare TPU, era un film horror, a fost difuzat si pe Kanal D acum foarte multa vreme. Nu stiu exact despre ce era vorba dar din ce imi amintesc era vorba despre un fel de oras fantoma, si era un om...? (mai mult)
sunt la sezonul 2 episiodul 5 din american horror story si vreau sa stiu daca sunt mai infricosatoare urmatoarele episoade si seriale ...ma ajuta cineva?
Salut tuturor :) acu cativa ani m- am uitat la un film horror cu o maternitate care luase foc si fantoma unui copil de acolo contacta persoanele care vroia sa le omoare... Cam atat imi aduc aminte si vreau...? (mai mult)
Îmi puteți da lista tuturor filmelor din 2015 în ordine cronologica? Vă rog!
Vreau idei de seriale romantice,de dragoste. Pot si chiar si telenovele care v-au impresionat. Iar serialele,se preferat terminate :D (pot fi si coreene, orice :-j ) Multumesc! :*
Ziceti-mi si mie un film gen drama, cu boli necrutatoare, ceva de genul.
The Vampire Diaries fans only! Buna! :) Sunt la sezonul 7 din TVD si nu imi mai aduc aminte cum au disparut din peisaj Jeremy si Taylor. Ma poate ajuta cineva cu cateva detalii? Mersi! :*
Seriale koreene! Am nevoie de seriale koreene. Și da, știu că nu se scrie cu k, dar asta- i viața! Am văzut: - Devil Beside You, - The Heirs - City Hunter - Boys Over Flowers - Personal Tastes ...? (mai mult)
Seriale gen Prison Break (gen cu conspiratii)? Filme gen Focus?
Ma puteti ajuta cu un link in care pot vedea la alegere cateva programe ( de preferat cele mai importante ) live fara sa imi ceara instalarea unui program sau ceva de genu, pur si simplu, play ...? (mai mult)
Vreau si eu un serial anim care sa contina : mister, actiune, drama, etc.
Ce urmariti de obicei la televizor?
Pentru a fi in tema cu Star Wars ep. VII am decis sa urmaresc intreaga colectie. Avand in vedere ca este prima data cand urmasersc filmele ar trebui sa le iau in ordine asa cum au fost ele lansate? Ps:...? (mai mult)
este un film putin mai vechi cu dragoni, si oamenii trec printr- o "initiere" de a zbura cu dragonii si actorul principal alege un dragon care ii se spunea "cadere libera" sau ceva de genul,...? (mai mult)
Vreau si eu un serial bun care chiar merita vizionat de toate genurile (mai mult SF). Sunt la zi cu Once Upon a Time, The vampire diaries, Pretty little liars, American Horror Story, Game...? (mai mult)
Va uitati la Scooby Doo si la Fetitele powerpuff? Eu ma uit cel mai mult la Scooby Doo, Voi?
Vreau filme despre CRACIUN ce merita vizionate. Ce imi recomanzi? Poti completa lista pe CINEMAGIA daca vrei: http://www.cinemagia.ro/liste/filme-despre-craciun-10757/
Salut, imi puteti spune niste filme foarte buna de comedie...? As cam vrea sa ma uit in weekend. Multumesc. Dau funda
Imi poate spune si mie cineva ce serii de filme bune in genul Harry Potter, Stapanul inelelor sau Piratii din Caraibe mai sunt?
Vreau si eu niste filme cu puscariasi, viata de puscarie. relatii de genul asta. Va rog.
Buna vreau si eu filme gen step up
Caut un film de aventura -actiune-comedie, imi poate cineva oferi vreo unul?
Buna ziua TPU, as vrea sa aflu cum se numește filmul acela cand doi soti si o fetita incearca sa evite un accident si ajung intr- o casa bantuita, in acest timp, ei nu stiau ca sunt morti si ajung ...? (mai mult)
A aparut un nou serial Flesh and Bone, cine se uita? Cum vi se pare? Imi aduce aminte de black swan
as vrea si eu niste seriale din 2015 interesante, orice gen in afara de comedie, multumesc anticipat!
Salut, am văzut recent filmul 50 de umbre ale lui Grey si as vrea sa ma apuc de citit si cărțile, toate. Imi puteți spune si mie ordinea cartilor, de la prima la ultima indiferent de volume. Daca...? (mai mult)
Am si eu o intrebare :)... Cine stie cum se numea un desene cu un copil care intra in lumea jucariilor...a fost acum mult timp pe jetix sau cartoon...
Stie cineva de continoarea filmelor "Twilight Saga"?
Heii. Care a fost cel mai horror film pe care l-ati văzut? V-ati speriat tare? :D
Cum pot vedea programul amc in romana pe calculator sau telefon (android)?
Buna ași vreau si eu filme cu personaje mutilate care își fac câteva operaţii si se întorc si se răzbuna pe cei ce leau făcut rău... sau ceva se genu
am si eu o rugăminte la voi toți cei care va plac filmele /seriale, va rogggg, un film /serial sau mai multe pe care nu l- am văzut sa fie ca vrăjitoare, vampiri, vârcolaci si personaje...? (mai mult)
imi spune și mie ce i- a zis Costel din "Vacanta Mare - Comoara din Sadova" in episodul din 21 noiembrie 2015, bodyguard - ului restaurantului, cand Costel era imbracat in Axinte? ...? (mai mult)
Buna seara TPU. Care a fost primul film Iron Man? Si care sunt urmatoarele? Puteti sa mi le spuneti, de la primul la ultimul? Va rog.
Ce părere aveți de filmul "50 De umbre ale lui Grey"? Părerea mea e ca e un film extrem de cretin și foarte pervers! Dar pe cei care nu s- au dat seama filmul e făcut cu un scop! Acela de...? (mai mult)
Imi puteti sugera un serial de minim 5 sezoane gen Charmed, Ghost Whisperere, Vampire Diaries? Dau funda :3
Filme gen Wrong turn, final destination, i spit your grave.
Hei! Mă puteți ajuta? Trebuie să comentez un film făcut după o carte. Mie mi- a picat Nora Roberts. Știți dacă vreuna din cărțile ei au fost ecranizate? Dacă da, îmi puteți lăsa link- urile...? (mai mult)
Am vazut mai demult un film cu tema religioasa, nu stiu numele dar stiu continutul, cand oamenii se rugau in biserica si cineva a venit sa- i atace, si maica domnului s- a aratat pe cer si aia au tras...? (mai mult)
Și sa vedem cum Legendary Pictures le da iar peste nas celor de la Marvel! Jurassic World:Buget:150 milioane de dolari! Incasari: 1669 milioane de dolari Și acum vin ratații de la marvel pe care...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu un film pe care l- am vazut acum un an, nu mai stiu cum se cheama. Filmul era de craciun si era cu o fata care se intorcea de la munca si in drum spre casa a avut un accident de ...? (mai mult)
Se mai difuzează emisiunea Am ceva să-ti spun? Deobicei ma mai uitam la emisiune dar am văzut ca nu se mai dă. Funda!
O sa apara vreodata Saw 8?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
StrongHeart întreabă:
SweetbutPsychoGirl întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
blancoxxx întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.