| Derkes a întrebat:

Am auzit ca daca te uiti la filme horror iti afecteaza psihicul. Este adevarat sau este doar un mit? Ma uit de ani buni in fiecare zi la cate 5 filme horror, si pur si simplu am o dependenta de aceasta categorie de filme.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si eu sunt fan filme de groaza, tocmai ce mi am descarcat 7 sezoane de povestiri din cripta, nu e adevarat asa ceva, totul sta in empatia ta fata de ceilanti

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ai o dependență, deja ți-a afectat psihicul, deci nu este un mit.

| Frank51 a răspuns:

Si mie imi plac filmele horror, de fapt le prefer pe cele thriller/mister, dar sunt ok si cele horror. E doar un film, nu are cum sa te afecteze decat daca ti-e frica, dar din moment ce iti place nu se intampla nimic.

| Sn4k3 a răspuns:

Depinde de fiecare. Daca esti mai fricos de fel si mai ''imaginativ'', mai bine le lasi ca patesti ca Xirus, daca le vezi doar ca pe niste filme, n-are ce sa te afecteze, mai ales daca iti plac.

| Legion7X a răspuns:

Păi depinde dacă ai coșmaruri, tresăriri din pat, zvâncniri ale muschilor când dormi atunci lasă-le naiba de filme horror.
Nu știu dacă ai visat vreodată vreo fază horror. Senzația este groaznică. Dacă esti strans cu patentul de degetele de la picioare simți exact ca în realitate. Dacă ești legat strâns cu sârmă ghimpată la mâini, si vrei să te dezlegi simți toată durerea. Poți să mori în somn de la sperietură. Ți se oprește respirația câteva secunde, apoi senzația de teamă fac ca bătăile inimii să fie mult mai rapide decât cele în mod obișnuit.

| oParadox a răspuns:

Pai si eu ma uit la filme horror, dar am avut timp sa-ti raspund la intrebare tongue Deci sunt inca normal laughing
Sper

| Stella29056 a răspuns:

Eu zic că filmele horror nu sunt de toată lumea. Nu te uita la filme horror de curiozitate mai ales când știi că te sperii, practic îți faci rău ție... Eu una nu văd niciun farmec la filmele horror. Eu am văzut multe persoane care le erau frică să mai meargă la spital din cauza asta. Ca să vedeți cum am ajuns... Filmele horror sunt de la 13+ ani acum contează și vârsta. De copii nu prea sunt deoarece copii nu pot să conștientizeze gravitația situației iar apoi zic că personajele din film sunt și în realitate iar apoi nu mai dorm. Filmele horror pot duce și la depresie, anxietate și torturare. Eu zic că nu e cazul să te uiți la filme d-astea, nu înveți nimic de la ele și nu îți aduc nimic bun în viață?