Sweet November.MERITA! este un film super daca nu-ti place iti dau adresa mea si poti sa vii sa-mi faci felul![]()
I know what youdid last summer nu e mare lucru
e despre un tip cu un carlig care omoara niste adolescenti pe rand. daca nu ai altceva de vazut poti sa-l incerci
Imi pare rau
am confundat numele celui de-al doilea film.ambele sunt frumoase si sweet november si i know who killed me dar mie mi-a placut sweet November
Pai 1 sweer september nu este un film este o melodie din cate stiu![]()
si al doilea adica I know who killed me este un film super si merita sa il vezi este despre :
Suburbie liniştită din New Salem este terorizat de un criminal in serie care abducts şi torturi femei tinere, care le deţine pentru captivi săptămâni înainte de uciderea ei. Aubrey Fleming ( Lindsay Lohan ), un scriitor care aspiră şi pianist, pare a fi ultima sa victimă, atunci când ea dispare în timpul o noapte în oraş cu prietenii ei. Ca zilele de căpuşe, special FBI Task Force convocată pentru a urmări criminalul începe să-şi piardă speranţa de a găsi ei înainte de a fi prea târziu.
Târziu într-o noapte, un şofer descoperă o tânără de marginea unui drum pustiu, dezordonat si raniti. Fata este dus de urgenta la spital, unde aiurit părinţii lui Aubrey, Susan ( Julia Ormond ) şi Daniel ( Neal McDonough ), aşteptaţi de partea ei ca ea aluneca în şi în afara de constiinta. Atunci când ea este în final, putea să vorbească, ea şocurile toată lumea prin pretenţia de a fi un jos-on-noroc stripper ei numit Dakota Moss, care nu a auzit niciodată de Aubrey Fleming. Aubrey este convins suferă de stres post traumatic tulburare, medicii ei, părinţii, şi organele de drept pot aştepta doar pentru odihnă şi tratament pentru a restabili memoria ei. Dar, după revenirea la "părinţii suburbane casa ei, ea continuă să insiste că nu este cine cred ei ea este, în ciuda poartă răni bizare identice cu cele ale lui criminal în serie anterioare victime.
Agenţii FBI sunt în continuare mistificate atunci când caută lui Aubrey laptop şi de a descoperi o poveste scurta despre o fată cu un alter ego pe nume Dakota. Când Dakota începe să suspecteze ea poate fi sora geamana a lui identice Aubrey, Susan arată ei un video de ecografie sarcina ei dezvăluie în mod clar nu a fost doar un făt în pântecele ei. Confuz şi îngrozit, Dakota începe să vadă viziuni de o cifră ameninţător butchering încet captive lui. Convins de timp se scurge atât pentru Aubrey şi ea, Daniel Dakota confruntă cu un adevar socant care le conduce la o vanatoare frenetică pentru criminal.
Aubrey si Dakota sunt gemeni, născuţi la Virginia Sue Moss, un dependent de crack. Moss a dat naştere pentru a le în acelaşi timp flamanzii au avut propriul lor copil, care a murit în incubator. Daniel Fleming ridică o linişte ca fiica lui, Virginia de plată a lungul anilor prin e-mail. Dakota găseşte plicuri şi încearcă să găsească sora ei, atunci când ea suferă de rezonanţă simpatic de la rănile gemene ei, şi este găsit de autostrada. Se pare ca cei doi sunt gemeni stigmatic, cu o conexiune psihică care le permite să parts durere, de a comunica, chiar şi împărtăşi experienţe, ceea ce explică unele dintre povestile lui Aubrey.
După investigarea mormântul prietenului recent ucis Aubrey lui, Jennifer Toland (Stacy Lynn Gabel), Dakota gaseste o panglica albastra de la un concurs de pian, cu un mesaj din partea lui Jennifer (şi lui Aubrey) profesor de pian, Douglas Norquist (Thomas Tofel). Dakota realizează Norquist, profesor, răpit şi ucis Jennifer Aubrey după ce şi-au exprimat intenţiile să renunţe la lecţiile de pian, luând de pe degetele lor, braţ, şi un picior într-un act de răzbunare răsucite. Dakota şi Daniel confrunta Norquist. Daniel moare în acest proces, dar Dakota taie mâna Norquist şi oferă o lovitură la gât lui, care-l omoară. Ea apoi atunci în cazul în care constată Aubrey Norquist ingropat de viu şi ei elibereaza ei. Filmul se termină cu Aubrey si Dakota culcat impreuna pe teren, căutaţi în noapte.
asta e luata de pe net recunos dar daca sateam sa iti sp eu nu intelegeai oricum este un film super
anonim_4396 întreabă:
Bantulet întreabă: