Doamne, in sfarsit cineva cu aceeasi opinie ca a mea.Nici mie nu imi place deloc cum joaca Kristen, o consider una dintre cele mai netalentate actrite de la Hollywood.
Actorii de seriale sunt mult sub actorii de filme de lung metraj. Nu poti compara un Robert de Niro, Al Pacino, Anthony Hopkins, Sean Penn, Sean Connery cu actori din Friends sau orice alt serial. Diferenta dintre personaj si actor este mai mare la film decat la episod. Actorii din episoade/seriale fac sute/mii episoade, nu pot simula personajul ani de zile, devin personajul. De aceea ai impresia ca se identifica cu rolul interpretat. Actorii mari pot interpreta orice rol de la cel mai rau/criminal/psihopat/sociopat pana la cel mai indragit personaj. Lucreaza o perioada apoi revin la adevaratul caracter.
Asa,si cum ramane cu Kristen?
Kristen Stewart nici nu are talent nici nu nimereste roluri foarte deferite, joaca doar ce ii vine usor, pentru ca se muleaza pe caracterul ei. Sunt regizori ce cauta un actor in urma rolurilor jucate si nu in capacitatea de a juca ceva nou. E ca o cantareata de populara ce stie numai o melodie si numai pe aia o canta peste tot.
Mai am o intrebare daca poti sa-mi raspunzi.Ai zis ca marii actori care joaca in filme lucreaza o perioada pentru un personaj (cat dureaza filmarile filmului), apoi revin la adevaratul lor caracter.Deci ei sunt practic acel personaj un timp, apoi renunta la el.Am mai auzit asta.Nu stiu care mare actrita a zis odata ca dupa nu stiu ce rol cu o mare incarcatura emotionala si mari eforturi sa fie depresiva ca personajul, a trebuit sa mearga intr-o vacanta sa-si revina.Dar ma gandesc:nu cumva pentru a fi un bun si mare actor treuie sa treci usor de la o stare la alta? De exemplu Angelina Jolie n-a vorbit in realitate cu o alta actrita cu care facea un film ca sa nu se imprieteneasca cu ea.In film erau rivale si vroia sa fie credibila cand o ura.Ei bine, ca actrita n-ar fi trebuit sa nu conteze ce ganduri si sentimenet are ea in viata reala.Mai exact, cand interpreta personajul sa fie personajul ala si sa uite de ea, apoi, in pauze, sa devina din nou ea si nu sa fie doar asa toata perioada filmarilor, daca ma intelegi.Asa mi se pare ca ar fi fost corect, nu?
Perfect, ti-ai raspuns singura, inseamna ca nu e o mare actrita, fiecare face ce poate sa-i iasa rolul, altii se cearta, cauta galceava pe set, studio pentru a continua dusmania pe ecran, sunt multe tertipuri pentru a-ti iesi rolul. Marii actori pot duce 2, 3 roluri simultan fara sa preia din incarcatura emotionala. Sunt legend in cinematografie care au jucat in parallel 2 roluri diametral opuse, si au interpretat impecabil. Cred ca IMDB a facut lista cu cei mai "placuti " actori cu care sa colaborezi si multe altele de gen. Daca nu poti separa viata personala de platou, te internezi in cativa ani, sau iti pocneste o vena. Iti dai seama ce ramanea din Charlize Theron dupa Monster daca nu era actrita buna...
milezpinkangel întreabă: