Din vedetele care participa sunt giani kirita ilinca vandici sore mihalache ana claudia grigore si Diana dumitrescu sunt 6 mai are nevoie de 2 vedete si gata trebuie sa afle in 2-3 saptamani
1.500 de euro cerea pe editie in parte auzind acestea organizatoarea concursului mona segal a dat-o afara si a inlocuita cu Elena ionescu care are un pret mai mare ca al dianei dumitrescu de a vrut sa fie inlocuita
Da oricum e vrajeala de asta de presa Diana dumitrescu se pare ca ramane in concurs nu este inlocuita
Din vedetele care participa sunt:
giani kirita
ilinca vandici
Diana dumitrescu
sorina mihalache
ana claudia grigore
Elena ionescu
sunt doar 6 vedete mai lipsesc 2 habar nu am cine sunt sa speram ca vor fi anuntate si ultimele 2 vedete
Pana la urma e adevarat Diana dumitrescu a iesit din concurs cei 8 sunt asa:
ana claudia grigore
nana falemi
giani kirita
Elena ionescu
ilinca vandici
sorina mihalache
dima trofim
sorin brotnei
Saptamana asta se vor lupta la duel sorin brotnei si ana claudia grigore cunoscuta publicului ca ruby cine ati vrea sa iasa asa dupa voi eu il prefer pe sorin brotnei ca e mai cunoscut
Mie unul mie ciuda ca a iesit din concurs brotnei ruby trebuia sa iasa i-a merita nu brotnei lasa lasa ca o sa ii vina si ei randul sa iasa din concurs odata si odata ca parca prea e culmea
brotnei s-a descurcat foarte bine problema a fost ca partenera lui nu prea s-a descurcat asta a facut ca el sa paraseasca concursul
Asta-i mangleala pe fata ramanerea atat in concurs a lui ruby cat si faptul ca a scapat de duel nu-mi convine in ce hal a ajuns emisiunea asta sa se fure in asa hal hotie furaciune numai suport e oribil ce se intampla rusine asa ceva nu am mai vazut pana acum rau e sa fii prost doamne ce oameni ce minte bolnava doamne ma rog asta este a fost decizia telespectatorilor care au considerat ca partenerul lui ruby merita ajutat asa e doar pentru asta dar ruby nu merita sub nici o forma sa mai ramana in concurs
A iesit Elena ionescu din concurs pacat asta este oricum baiatul ala a vrut sa o ajute pe partenera lui ca mama sa are probleme cu obezitatea de asta
Si a intrat la duel pentru a doua oara la duel giani kirita si ana claudia grigore ruby giani kirita a ramas prima data dupa ce l-a invins pe falemi iar ruby a ramas prima data dupa ce l-a invins pe brotnei