Incearca sa vezi
Bad teacher(scuze de greseli dar nu stapanesc limba engl; eza prea bine)
Eurotrip
Life as we know it
O comedie foarte buna care mi s-a recomandat si mie si mi-a placut foarte mult e The angover eu am ras mult la ea, alta ar fi Just.Go.With.It cu Adam Sandler.
Mie mi-a placut foarte mult little man, l-am vazut de 5 ori si am ras de de fiecare data.
Uite si o descriere: Darryl Edwards este un tip atat de nerabdator sa devina tata, incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims, cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte...
El si sotia lui iau "copilul" in casa, in vreme ce partenerul hotului, Percy P., incearca sa-l ajute pe pitic sa recupereze un diamant furat.
Mie mi-a placut foarte mult Little man, l-am vazut cred ca de 5 ori si de fiecare data am ras.
Uite si o descrierearryl Edwards este un tip atat de nerabdator sa devina tata, incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims, cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte...
El si sotia lui iau "copilul" in casa, in vreme ce partenerul hotului, Percy P., incearca sa-l ajute pe pitic sa recupereze un diamant furat.
al33xx4 întreabă: