| georgiMga a întrebat:

Buna TPU, caut un serial, m-am uitat acum cativa ani la un serial pe yt, era cu ceva fata care putea opri timpul in loc, nu mi amintesc clar, fata avea ceva puteri, in primul episod stiu ca s-a dus la mall SI Sia schimbat hainele cu o rochie de mireasa, serialul era ceva corean, japonez, idk nu mai stiu exact, app, daca nu il stiti imi puteti da idei de seriale coreene? Mulțumesc ❤️

Răspuns Câştigător
| dannys a răspuns:

My Girlfriend is an Alien

| georgiMga explică (pentru dannys):

Vaiiii, nici nu îți imaginezi cat de fericita mai făcut, asta e, multumeeeeesc?❤️‍?❤️‍?

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

"The Girl from Tomorrow Part II: Tomorrow's End" (1993) — un serial australian SF. Personajul principal, Alana, vine din viitor și folosește un dispozitiv care o ajută să oprească timpul.
"No Ordinary Family" (2010) — este despre o familie care capătă superputeri după un accident de avion; fata, Daphne, are inițial telepatie, dar o altă fată din serial are puteri legate de manipularea timpului mai târziu.
"Clockstoppers" — deși e mai mult un film decât serial (film din 2002), e foarte despre oprit timpul cu ajutorul unui ceas special.

| Anjinsan a răspuns (pentru Salontanul):

Bine chatgpt

| Salontanul a răspuns (pentru Anjinsan):

Hai, serios?

| Anjinsan a răspuns (pentru Salontanul):

Pai nu cu el ai scris?

| Anjinsan a răspuns:

Uita te la furtuna la palat