| DyAnA_6324 a întrebat:

Cine stie ceva filme cu copii de la tara care schimba locurile cu cei bogati, sau cu cei bogati care trebuie sa se acomodeze la tara, gen comedie?

3 răspunsuri:
| andragrigoras2000 a răspuns:

Stiu,dar nu-i chiar comediehee hee
-print si cersetor de exemplu si mai era una. daca e vb pe privat si iti zic.da nu chiar acum catrb sa scot cartea.

| biix a răspuns:

A Modern Twain Story: The Prince and the Pauper (cred ca e ceva d genu thinking)

| Incarcare a răspuns:

Stiu eu unu. dar nu mai stiu cum se numeste... e exact cum ai spus tu! Sunt 2 fete gemene care nu stiu ca sunt surori una e la Londra la oras si cealalta e la tara! Sunt 2 fete roscate... si parintii le trimit fara sa stie pe amandoua in aceeasi tabara( Parintii sunt despartiti) iar apoi sunt pedepsite aman2 in tabara si stau intr-o cabana singure. Atunci vb despre ele si amandoua au o poza cu parintii lor. Fata care sta cu mama ei avea o poza cu tatal ei si invers. Isi arata pozele si isi dau seama ca sunt surori. Apoi cand trebuie sa plece inapoi fac schimb de locuri! Deci nu mai stiu cum de numeste filmul l-am vazut pe Prima Tv mai demult! Fundaa? Ti-am fost de ajutor? Imi pare foarte rau ca nu mai stiu cum se numeste.

Întrebări similare