Regele leu 4 nu este. eu am vazut 1, 2 si 3 acum greo 5 ani, vad ca de abia acum le-a dat la tv
pacat... daca vrei, uitate la acest film disney: spirit stallion of the cimmaron (e cel mai super film disney facut vreodata-parerea mea) spune-mi daca iti place. bye bye
Stiu sigur ca nu este 4, treuia sa-l dea pana acum, nici eu nu l-am vazut, nu mai are ce continuare sa faca. sper ca ai inteles.
Seria "regele leu" a avut 3 episoade in care timon si pumba si-au povestit viata. Diney nu mai are ce sa povesteasca despre ei. Daca vrei inca poti sa te uiti la timon si pumba pe disney chanel
Regele Leu 4 nu exista. poate or sa il dea. nu stiu. Sa stii ca in filmul 3 este vorba despre viata lui Timon si Pumba cum s-au intalnit. cum l-au gasit pe fiul lui Mufasa. cum l-au crescut etc...
Sa stiti ca Regele Leu 3 Hakuna Matata a fost facut in 2004 si lansat in Romania in 2005. Diferenta dintre Regele Leu 2 si Regele Leu 3 e de 6 ani. In 2011 au fost 6 ani si poate ca in 2012 o sa faca cv. Sper ca te-am ajutat!
LisaJulie întreabă: