| TropicalSun a întrebat:

love struck

Am urmarit de curand Regele Leu 1 si 2, si stiu ca exista si 3 ....sincer mi-au ramas la suflet si as vrea sa stiu daca va urma si Regele Leu 4? Nu inteleg de ce nu au mai facut un film cu Regele Leu de atat de mult timp...sunt niste desene foarte frumy:*

Credeti ca o sa existe si Regele Leu 4? puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| shadow121211 a răspuns:

Va urma si partea a 4-a dar nu foarte curand

| Ramo137 a răspuns:

Regele leu 4 nu este. eu am vazut 1, 2 si 3 acum greo 5 ani, vad ca de abia acum le-a dat la tv sad pacat... daca vrei, uitate la acest film disney: spirit stallion of the cimmaron (e cel mai super film disney facut vreodata-parerea mea) spune-mi daca iti place. bye bye

| Ramo137 a răspuns:

Stiu sigur ca nu este 4, treuia sa-l dea pana acum, nici eu nu l-am vazut, nu mai are ce continuare sa faca. sper ca ai inteles.

| backback a răspuns:

Seria "regele leu" a avut 3 episoade in care timon si pumba si-au povestit viata. Diney nu mai are ce sa povesteasca despre ei. Daca vrei inca poti sa te uiti la timon si pumba pe disney chanel

| DeMeTrIoN a răspuns:

Regele Leu 4 nu exista. poate or sa il dea. nu stiu. Sa stii ca in filmul 3 este vorba despre viata lui Timon si Pumba cum s-au intalnit. cum l-au gasit pe fiul lui Mufasa. cum l-au crescut etc...

| Ziser a răspuns:

Sa stiti ca Regele Leu 3 Hakuna Matata a fost facut in 2004 si lansat in Romania in 2005. Diferenta dintre Regele Leu 2 si Regele Leu 3 e de 6 ani. In 2011 au fost 6 ani si poate ca in 2012 o sa faca cv. Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off doamne cum sa nu apara eu chiar mi-as dori mult sa apara crying l-am pus la suflet si chiar nu doresc sa se termine aici crying(((((((