| Darcky a întrebat:

happy
Sunt un baiat de 17 ani, fara prietena etc etc...Ador filmele de dragoste la care pot plange(probabil credeti ca sunt un fatalau)...Dar daca nu am noroc, macar sa ma amagesc, cu povestile altora.
Am vazut If Only, The Notebook, The Lucky One, Dear John, My Sassy Girl, Serendipity, LOL, The Vow, Remember Me, A Walk To Remember, What Women Want si altele(care nu imi vin in gand acum). Daca mai stiti altele lasati aici comment! happy Merg si comedii romantice dar sa nu fie exagerate(sa aiba romantismul).
Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Comedii romantice 2012
This Means War
Perfect Sense
Friends With Kids
The Deep Blue Sea
Think Like A Man
The Five-Year Engagement
What To Expect When You’re Expecting
Bel Ami
Lola Versus
Take This Waltz
Step Up Revolution
Bachelorette

FILME DRAGOSTE

1. Love Actually
2. Sleepless in Seattle
3. Ghost
4. When Harry Met Sally
5. Don Juan de Marco
6. Notebook
7. A Walk to Remember
8. Paris, je t’aime
9. Shakespeare in love
10. Someone like you
11. Notting Hill
12. A Good Year
13. Music and Lyrics
14. Bridget Jones’s Diary
15. 10 things I hate about you
16. Stardust
17. How to lose a guy in 10 days
18. P.S. I Love You
19. 50 first dates
20. Serendipity

Bafta!

6 răspunsuri:
| Irena97 a răspuns:

Eu chiar am plans la Never Let Me Go. Atata imi vine in cap frumos si trist.

| Alin4uuu a răspuns:

Salutaredaca plangi la unele filme de dragoste asta nu inseamna ca esti un fatalau si eu ma mai uit cateodata la acest gen de filme si mai curge cate o lacrima asta nu inseamna ca suntem fatalai eu cred ca daca esti om nu ai cum as nu fii mai emotiv in unele faze a unui film. bafta si capu sus

| BlackDice a răspuns:

Omule nu e nici o rusine daca plangi la un film, din contra! asta dovedeste ca ai o latura sensibila si ca cea care va fi langa tine si care te va pretuii va avea numai de castigat! sal!

| Darcky explică:

Spuneti voi ca e norocoasa fata.Dar unele stiu sa`si bata doar joc... Daia mi si frica sa si arat partea asta cu filmele, versurile pe care le compun, melodii mai aiurea etc...Ms mult oricum! happy

| Darcky explică:

Inca mai astept raspunsuri!

| backinmylife a răspuns:

Boss'n up (2005) super romantic