Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Episodul este clar cel cu Bilosul.
Si repluca preferata este acea din bilos cu:du-te direct in *** si ia-l pe *** si bagati-l in*** etc...

Imi place ep. cand e  f.o.c.a bolnav... si replica : "Rachiu de brad simpatic cu gogele de manz"  tote sunt amuzante si paralele ...TOATE.
 tote sunt amuzante si paralele ...TOATE.

Ala cu intrusu e preferatul meu si replica : "sa sugi o ceapa" sau " cand pun ochiu in luneta eu rad tot de pe planeta" sau "cat ai zice moca, te repara foca"
					Paralele
-bai,ciumbarlescop,oare exista roboate?
-poate-i tuica, poate vin, poate -i pipi de rechin
-vaca autista, vaca grasa, grasa vaca, grasa
-jos dildau, badboy dildau
-cand pun mana pe luneta, curat tot de pe planeta
-apasa-l apasa-l apasa-l apasa-l apasa-l apasa-l ( mai incet ) apasa-l
-rachiu de brad simpatic cu gogele de manz
-mai vrei maioneza langa BigMac, puisor?
-dulce ca o savarina...
-sa sugi o ceapa
-ce satana-i mega mucu' asta? Funda?

Replica preferata este "stai dildau,las-o- in pace dildau, bad boy dildau", episodul 6 parale.
					Mie imi place ep 8
"Sunt nebuuuuuuun"
Si cade masina pe manelist

Simt nevoia sa derulez de mii si mii de ori sa vad faza
Oricum toate sunt geniale:d un mic inconvenient: toti cocalari cu replici din Robotzi. exasperanti8-)

Imi plac toate la nebunie  dar ador replica aia "vaca grasa grasa vaca autista vaca grasooo!"
 dar ador replica aia "vaca grasa grasa vaca autista vaca grasooo!"  mereu le zic asa colegelor cd ma enerveaza si o luam ca pe o gluma
 mereu le zic asa colegelor cd ma enerveaza si o luam ca pe o gluma  [si "ciorbistoo!"] dar ador cu siguranta toate fazele a la RObotzeii, sunt total penale
 [si "ciorbistoo!"] dar ador cu siguranta toate fazele a la RObotzeii, sunt total penale  [ex: stilul Fuuutai, nu fii copac! sau "mediocrule!"
 [ex: stilul Fuuutai, nu fii copac! sau "mediocrule!" ]
]

anonim_4396 întreabă:
Eftyyyy întreabă: