Episodul 8, e prea tare!
-Zbor oriunde cu-a mea sfoara,pot sa cac in cap o ciuoara![]()
![]()
-Dar cum vezi fara gauri in masca? Prin ultra zgomoteee! Adica ultra sunete... Daaa,o vad chiar si pe micataaa(ZBANGG!) ![]()
![]()
-Soy super,super ai, supra aya, todo es super donde es supermova.Lasaa,atingete singur. Aiii que super![]()
![]()
Si multe alte replici.prea tare episodul, sincer la asta am ras cu mare pofta.ce sa zis.ES SUPER
Episodul 6 -Beznos
- Ce spanac am facut cu siguranta aia? Cee siguranta ma presule? Aia de la.Cu.reeent
![]()
-Foca, ce-i cu intunericu asta ca nu-mi vad nici sufletu? îi mai intuneric ca-n-trun cur de mâţ!![]()
- De ce ai scoate siguranta? Pai am luat-o ca nu eram sigur! Practic m-am asigurat! Si.eram sigur![]()
![]()
-Nu! E umbra sumbra, a taramului de dincoluooo! Din depozit? Din lumea celoor dreeepti! Din justitie? Din uteru' lu mata aia forjata! Din lumea spiriteluoor
-Foca, foca tu esti? Ha.Ti-ai tras un cearsaf pe p*** si crezi ca ma sperii maa? OBOSITULE! M-ai strigat? AAAAA.Hahaha Cum fugee![]()
Si episodul 2-Licurici
Aici mi-au placut absolut toate replicile.Ce-ai maa? El nu-i copil ca tine?
Oricum sunt o multime de episoade care imi plac!:XNu pot spune ca am un preferat
Epsidoul 16:moartea![]()
cat am ras![]()
,,imi pare rau...ce za zic? bugetu-i mic, n-avem bani de teleportari si d-astea!''![]()
,, am o inima de copil...e acolo in spate!"
Inainte imi placea fiecare episod, unul mai bun ca altul...dar acum s-au cam dus de rapa!
Ma refer la sezonul 1, dar de cand au luat vacanta si-au mai pierdut si din fani dar si din farmec. Ma rog, asta e parerea mea
Da ai dreptate,unele episoade nu mai sunt asa super, si-au mai pierdut din farmec, dar oricum unele sunt cu adevarat comice
Nu,,el".,,ea"
Sunt fataaa... poza e cu gemenii din trupa TH.Si eu fiind fata de obicei cu prietenele si cu fetele ne dam emoticoane gen. : :*:*:*, :X:X:X
Da,normal ca ascult daca am poza aia la avut![]()
U asc?
anonim_4396 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: