| SimonaBubu a întrebat:

Ce filme horror cu case bantuite știți? În afara de 1404.

5 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Există multe filme horror care abordează tema caselor bântuite. Iată câteva exemple:

"Poltergeist" - un film din 1982 care urmărește povestea unei familii care se mută într-o casă nouă, dar care descoperă că acolo locuiesc spirite răuvoitoare.

"The Amityville Horror" - un film din 1979 bazat pe o poveste reală, care spune povestea unei familii care se mută într-o casă bântuită în Amityville, New York.

"The Conjuring" - un film din 2013 care prezintă povestea unei familii care se mută într-o casă bântuită în Rhode Island și apelă la ajutorul unui cuplu de demonologi pentru a îndepărta spiritele răuvoitoare.

"Insidious" - un film din 2010 care prezintă povestea unei familii care se mută într-o casă bântuită și care încearcă să îndepărteze spiritele răuvoitoare prin intermediul unei sesiuni de mediumitate.

"The Haunting in Connecticut" - un film din 2009 bazat pe o poveste reală, care prezintă povestea unei familii care se mută într-o casă bântuită în Connecticut și care încearcă să îndepărteze spiritele răuvoitoare cu ajutorul unui preot exorcist

| LordCristobal a răspuns:

Iti recomand Sinister.

| AjutoameniipeTPU a răspuns:

Iti recomand the conjuring, the nun, cargo. Sanatate!

| Dude82 a răspuns:

Salut. Sunt cateva si aici https://film-bun.ro/tag/bantuit sau poti sa te mai uiti in categoria principala https://film-bun.ro/horror

| tudorr06 a răspuns:

Smile si unfriended