The Blacklist - un serial bun și nou, cu un subiect ce îmi sugerează oarecum filmul The Silence of the Lambs.Nu neapărat prin cooperarea lui Reddington cu Elizabeth Keen, ci puțin, prin obsesia lui pentru ea.True Detective n-am văzut încă (dar nu e timpul trecut, la câte episoade au apărut până acum, nici nu prea poți să-ți faci o impresie corectă asupra lui, la momentul acesta).
Blacklist imi place in primul rand pentru ca e mai diferit fata de celelalte seriale de acest gen. Nu sunt cazuri obisnuite de crima si reuseste sa tina fanii aproape prin misterul din jurul lui Red. Sunt foarte curioasa daca este sau nu tatal lui Elizabeth.
True Detective e foarte interesant si intrigant, cu tensiune, mister si o poveste complexa. Il recomand! Primul sezon va avea doar 8 episoade, deci au mai ramas vreo 4, de-abia astept sa vad ce se mai intampla. Uite aici un site de pe care mai citesc despre True Detective: http://seriale.ro/true-detective-drama-anului-2014/
Mie imi place sa citesc orice informatie dupa fiecare episod.
The Blacklist e bun, de fapt, imi place mai mult pentru ca James Spader interpreteaza rolul exemplar si inca il urmaresc, fiindca eu chiar vreau sa stiu ce relatie are cu Elizabeth si ce secrete ascunde Tom.