| DorianDesteptu a întrebat:

Ce regizori gen Alfred Hitchock mai stiti? si 2. in afara de fotbal, filme/seriale, jocuri de pasiuni interesante mai aveti?

1 răspuns:
| Adymist a răspuns:

Dacă sunteți în căutarea altor regizori care sunt similari cu Alfred Hitchcock, câteva sugestii posibile includ:

1. Stanley Kubrick: Kubrick a fost un regizor american cunoscut pentru filmele sale întunecate și care provoacă gânduri, precum 2001: Odiseea spațiului și The Shining. La fel ca Hitchcock, a fost un maestru al suspansului și a reușit să creeze un sentiment de neliniște și tensiune în filmele sale.
2. Brian De Palma: De Palma este un regizor american care este cunoscut pentru filmele sale pline de suspans și stilate, precum Carrie și Mission: Impossible. A fost puternic influențat de Hitchcock, iar filmele sale prezintă adesea elemente similare, cum ar fi intrigi complexe și răsturnări neașteptate.
3. David Fincher: Fincher este un regizor american care este cunoscut pentru filmele sale întunecate și atmosferice, precum Se7en și Fight Club. La fel ca Hitchcock, el are un talent pentru a crea suspans și tensiune, iar filmele sale prezintă adesea personaje complexe și intrigante.
4. M. Night Shyamalan: Shyamalan este un regizor american care este cunoscut pentru filmele sale pline de suspans și întorsături, precum The Sixth Sense și Split. La fel ca Hitchcock, el este un maestru al suspansului și este capabil să țină publicul pe marginea scaunelor lor cu răsturnări și revelații neașteptate ale intrigii.