anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce s-a mai intamplat in Nini de cand Chama si-a gasit sora adevarata? Nu m-am putut uita happy.
dau funda :X

Răspuns Câştigător
| SEBASTIANDER a răspuns:

Buna!

Da! Pe Chama si pe sora lui(o sa apara mai pe la sfarsit serialului) i-au rapit niste oameni si Tomas nu poate sa iasa din camera(nu stiu din ce cauza). oricum ca nu ii da voie cancelarul.
Dar in fine o sa vina Nicolas la el in camera pe furis si ii spune sa mearga impreuna sa ii ia pe copii. Ies cei doi pe fereastra si ajung acolo unde sunt rapiti copiii. Nicolas il tine de vorba pe omul care i-a rapit pe copii si Tomas reuseste sa ii i-a pe copii, dar cade de pe cal mi se pare(ca erau in zona de tara) si isi pierde memoria. Ajung acasa si el nu isi mai aminteste de Nini. Singurul lucru care si-l aminteste de ea este ca a dat-o afara(asta s-a intamplat in episodul 1).
Celina ii spune lui Tomas ca ea este sotia lui, iubita lui si ca pe ea o iubeste.
Nini pleaca cu bunicul, iar exact in aceea seara Tomas se saruta cu Celina si isi aminteste ca el o iubeste pe Nini. Fuge dupa ea:in acel moment se opreste si taxiul si ea se intoarce(zice ea ca sa-si ia cainele) pentru ca Otto era cu ambasadorul. Atunci ambasadorul o cere in casatorie, dar ea nu accepta pe moment. Apoi pleaca la taxi din nou. Ambasadorul pleaca si el spre ambasada. Ea se intoarce din nou si spune ca accept sa se casatoeasca cu el. Si se saruta. Apoi merg la ambasada si ajung sa se casatoreasca.Dar in noaptea de dinaintea casatoriei, Nini hotaraste ca trebuie sa scape definitiv de Nicolas si arunca toate hainele lui la gunoi. Atunci afla Victor care era prin preajma ca Nini este Nicolas(dar Nini nu stie ca Victor a aflat asta). De dimineata Nini cand s-a trezit a gasit o scrisoare de dragoste intr-un pom din camera care i l-a lasat Tomas in care ii scria numia lucruri dragute. Dar apoi a venit Vicki si cand i-a spusde scrisoare a aflat ca nu mai poate sa vorbeasca ea ca Nini si avea vocea aia groasa a lui Nicolas. In fine cand a ajuns la altar ca sa spuna DA, accept a spus-o cu vocea lui Nico.Tomas a crezut chiar ca si Nicolas este prezent la nunta(el nu stia ca Nini este Nicolas). Atunci vine Victor si o demasca pe Nini punandu-i peruca pe cap. Atunci ea pleaca trista, merge si isi baga mainile in pamant si plange. Vine ambasadorul si ii spune ca nu o poate ierta si ca nu ii vine sa creada ca l-a mintit. Apoi cand ea hotaraste sa pelce definitiv de la ambasada, vine Tomas si ii spune ca mintea lui ii spune ca nu o poate ierta dar inima ii spune ca nu poate sa traiasca fara ea. Si.se saruta si se casatoresc din nou. iar malefica si urata celina aproape ca a murit de ciuda! sper ca primesc funda!

0 răspunsuri: