1.E plictisitor pentru. ca am incercat sa ma uit la film pana la sfarsit de vreo 2 ori dar pur si simplu ma plictiseste enorm.
2.Un subiect care a mai fost abordat de 50 de ori. Un vampir, O muritoare, se indragostesc.
3.Actorii sunt alesi prost. Multi dintre ei sunt cam la primul film serios. Daia au avut si atatea nominalizari la Zmeura de Aur.
4.Carte e oare cum buna dar ecranizarea e praf.
5.Actorii au jucat cam prost.
Acum nu-mi sariti in cap, e doar parerea mea.
Buna
MI se pare aiurea, comportamentul lui Edward. Adica e al dracu de ciudat pentru un vampir. Am citit multe carti cu vampiri, si am vazut si filme. Dar Edward.ba eu nu il incadrez in categoria asta.
Dar, are frumusetea aceea, pe care nu o are nici un muritor. Dar personalitatea sa. Mi se pare un cliseu.
E doar opinia mea. Poti sa imi dai stupid. Dar eu doar mi-am spus punctul de vedere
Ce poate sa ti se para aiurea la Twilight?
Eu iubesc filmele si cartile si actorii
Asa ca e doar parerea mea.
Cel mai aiurea mi se par personajele din film.nu sunt deloc cum mi le-am imaginat citind cartea apoi faptul ca nu respecta nu pe jumate cartea apoi ma enerveaza ca toata lumea e inabunita dupa el aaaa si mi se mai pare aiurea ca nu a iesit ultimul volum din serie
Buna!
Ai dreptate, multa lume uraste filmul dar si mai multa lume il iubeste. Mie, sincer, nu mi se pare nimic aiurea.
Aiurea mi se pare faptul ca edward si toti vampirii sunt mai frumosi decat oamenii si varcolacii :X:X
Poison_9734 întreabă:
LisaJulie întreabă: