anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care ați văzut filmul "Devil's Wears Prada" (Diavolul se îmbracă de la Prada) și țineți bine minte toate detaliile, vă rog să-mi explicați și mie ceva ce nici acum nu am înțeles.
În ultima scenă, Andy (Andreea Sacks) se duce la o editură unde dorea să se angajeze.
Acolo, angajatorul, un tip mai în vârstă, este mirat de faptul că ea a lucrat la Runway, celebra publicație de modă din film.
Acolo Andy îi spune angajatorului că a dat-o în bară la Runway dar și că a învățat multe.
Apoi el îi zâmbește și îi spune că a sunat la Runway unde a răspuns Miranda, care i-a spus despre Andy că e cea mai mare dezamăgire a ei dar el (șeful editurii) e un idiot dacă nu o angajează.
Asta nu am înțeles-o nici acum:
În ce sens a vrut Miranda să spună că Andy a fost cea mai mare dezamăgire a ei, dacă mai târziu în film a promovat-o ca asistent principal, în detrimentul lui Emily, la începutul filmului, asistenta principală a Mirandei?
În cel fel a dezamăgit-o Andy?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Andy, cand a inteles ca ajungi sus doar prin compromis, prin a calca pe cadavre, dind din coate peste altii, si cand a realizat ca a ajuns sa faca si ea la fel, in urma discutiei cu Miranda din masina, s-a tras inapoi, a avut verticalitate sa isi recunoasca greseala si sa caute sa nu o mai faca. Cred ca faza cea mai tare din film e cand Andy, fiind sunata de Miranda, isi arunca telefonul in apa din fintina arteziana, semn ca a incheiat cu totul. In acest sens a dezamagit-o pe Miranda, ca nu a fost in stare sa se lupte si cand trebuia sa faca ce nu e corect, se se corupa cum ea a facut. Dar, recomandarea a existat, pentru ca Andy, dupa cum ai vazut, era foarte buna. Filmul e exceptional in acest sens, arata invirtelile ce se fac in lumea afacerilor. L-am vazut de mult, dar, e un film, a carui intrigi daca le intelegi, nu il vei uita repede.

Vrei sa intelegi bine dezamagirea Mirandei? Asculta discutia din masina, si ce a urmat dupa.

2 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Nu mai țin minte sigur, dar am impresia ca dezamăgirea a venit din alegerile pe care le-a făcut. Era bună în meserie dar probabil nu era la fel de ambițioasă

| Samedaniel33 a răspuns:

Este cel mai bun film pe care l-am vazut. Andy nu a dezamagit-o. Asa trebuie sa sune replica.
Ai vazut ca Miranda devine asistent principal pana la urma.
Ce mai film! Superb!
M-am uitat la el de zece ori pentru ca nu intelegeam nici eu la inceput.
Bine ca mi-ai adus aminte, trebuie sa l mai vad o data.