| Daria a întrebat:

Cine e "A" din serialul Pretty little liars?hee heeEu cred ca doar Alison poate fi, doar ea stia toate lucrurile aleathinking Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| amyhotangel a răspuns:

Eu stiu de carte.in carte prima oara A e Mona dar apoi Mona moare deorece cade de pe o stanca. Hanna si Spencer afla ca A e Mona si Mona incearca sa o impinga pe Spencer de pe stanca dar Spencer se fereste si cade ea. Dupa cica Alison are o sora bolnava psihic, Cortney. Cortney i-a pacalit pe toti, dandu-se drept Alison si a internato intr-iun spital de nebuni pe Alison. Dar Ali a reusit sa scape si ca sa se razbune pe sor-sa a omoit-o.Deci Alison e A. Apropo am uitat sa mai spun de unde stiau Cortney si Mona chestiile alea despre Hanna, Emily, Aria si Spencer. Cand s-a mutat o noua familie in casa lui Alison au scos din pod cred niste cuii. Si in ele era jurnalul lui Alison.Asta e in carte.In serial nu stiu sigur daca e la fel ca si in carte

| daniella1809 a răspuns (pentru amyhotangel):

Nu am citit cartea, dar am citit un rezumat: era vorba de fratele lui Alison, Aaron pe care a incercat sa-l omoare insa nu a reusit.Iar acela era A impreuna cu Jenna si Ian care au fost martori la moartea lui Alison. L a inceput ei au vrut doar sa o sperie insa s-a sfarsit tragic. Iar Aaron i-a omorat pe Ian si Jenna deoarece doreau sa mearga la politie, iar apoi s-a sinucis si el.
Totusi, daca cititi versurile melodiei de la inceput observati un dialog:

'Alison? '
'Da, Katherine? '
'Am ceva ce vreau să îţi spun,
Dar trebuie să îmi promiţi că nu mai zici la nimeni'
'Promit'
'Juri pe viaţa ta? '
'Jur pe viaţa mea'

Ai jurat că n-o să spui niciodată...
Ai jurat că n-o să spui niciodată...

Da, două pot păstra un secret
Dacă una din noï e moartă.

ASA CA ESTE MULT MAI POSIBILA VARIANTA CU ALISON CARE S-A FOLOSIT DE CEILALTI: MONA, IAN, GARRET, LUCAS, ETC...IAR "A" SA NU FIE UN GRUP.

| Cruceanu_Florentina_1977 a răspuns (pentru amyhotangel):

In primul rând Mona nu a murit si pe sora lui Ali o cheamă Charlotte aka Cece aka Charles si Ali nu a fost internata. Ma rog poate asta e cartea dar serialul nu ii așa deloc

35 răspunsuri:
| Daria explică:

Eu am citit undeva ca cica Alison are sora geamana si de fapt sora ei e moarta, iar Alison vrea sa le puna la incercare pe fete sau ceva de genul.laughing

| Akira a răspuns:

Este tipa care era la cumparaturi cu hanna in primul episod, mi se pare ca mona o cheama!

| Lolololalali a răspuns:

A in carte este Alison, dar in serial producatorii au anuntat ca va fi diferit.

| MistikkGirl a răspuns:

Alyson e moarta... ( dar acolo sunt mai multi A nu doar un personaj). Poate fi Jenna, dar nu sunt prea sigura, dar 90% cred ca poate fi Ian sotul Mellisei, suspecti nu prea sunt Noel credeam dar pe parcurs m-am razgindit, chiar mi'ar fi interesant ce ziceti voi?

| pisicutadulce a răspuns (pentru MistikkGirl):

Scuze ca te corectez, dar gresesti in privinta lui Jenna deoarece in sezonul 3 ea le avertizeaza pe fete in privinta unui A, iar dupaceea ea pleaca din oras si fetele descopera ca unul dintre A este o persoana apropiata de Emily asa cum a spus Jenna si in privinta lui Ian nu ai dreptate deoarece el a murit la sfarsitul sezonului 1

| Alexandra_Alexa_1980_tBQw a răspuns (pentru MistikkGirl):

Scuze că zic dar în serial, nu în carte Alisson nu e moarta! In sezonul 4 apare și le zice adevărul fetelor...Adică ce s-a întâmplat!

| DanutzzaMaria99 a răspuns:

Eu presupun si sunt sigura ca parintii fetelor vor sa le faca farse. Nu sunteti de acord?

| Ciocolataaaaaaaaa a răspuns:

A este Shana! Am terminat serialul si asa e!

| danadanuzza a răspuns:

Eu sunt la sezonu 3 si pana acum a e mona si toby.

| Andreea9829 a răspuns:

Am urmarit serialul si este Mona si cu inca cineva...inca nu se stie cine. Se pare ca dupa ce Mona a fost trimisa la nebuni A tot le trimitea mesaje...serialul nu e gata si eu astept cu sufletul la gura episodul ce va urma happy

| Quenii a răspuns:

Ce răspunsuri stupide, ati citi macar cartea sau v-ati uitat la serial? Ca sa stie toti de aici cu raspunsurile gresite, Alison inca este in viata, Din A făcea parte Mona, dar nu a murit a fost dusă la spitalul de nebuni si acum a iesit si a continuat să fie A, apoi ea la convins pe Toby sa faca parte din A ca altfel ii făcea ceva lui Spencer. Apoi spencer a aflat si s intrat in A ca sa il Salveze pe Toby. Apoi mona i-a zis lui spencer sa le cheme pe fete la o cabana din pădure. Asa spencer le-a zis fetelor planul monei si asa au făcut ele un plan si au luat-o prin surprindere, si apoi un alt membru A a ars casa si fetele impreuna cu mona au lesinat in casa, si atunci, pelerină rosie adica alison si Cece Drake (aceste sunt cele cu pelerină rosie ), asa ca alison le a scos pe rand pe toate din casa si mona si hanna au vazut-o, dar, sa va zic cum a dispărut aliaon, atunci cineva o alerga în grădina si a ranitoa cap mama sa crezqnd ca e moartă a ingropat-o, asa ca o bătrână aimpatina a scos-o si a plecat în Phili ca sa fie in asigurata si a rugat-o pe Cece Drake sa le urmărească ca sa vada daca sunt bine sau au nevoie de ajutor ( alison si Cece Drake nu fac parte din A). Acum in momentul de fata sunt multi mai multi A dar va pot zice cine nu face parte din grup A (Ezra, caleb, wesley) P.S dupa aceea mona a fost exclusă din A si impreuna cu fetele o sa descopere cine este A

| Ariana54 a răspuns:

Nu este Alison, ci Sisi Drakes. [sau geva de genu], ea este sora geamana a lui Alison, insa mama lui Alison a tinut-o pe Sisi departe de ea. Avea haine ca ale lui Ali pebtru ca mama ei ii cumpara si lui Sisi haine ca ale lui Alison.

| Ionela_Oana_1999 a răspuns (pentru Ariana54):

Nu Cici a fost baiat...fratele lui Ali si Jakson ..doar ca l.au vazut pe Charles (asa il chema) langa cada, unde era Ali (cand era mica) si l.a dus la Redley.el nu a vrut sa ii faca rau doar ca ea plandgea iar el s.a gandit ca o baie ar mai linisti.o

| catalinaco9 a răspuns:

Ezra si Mona cred...
Adica in ultimul timp Ezra da de banuit big grin

| Biancanico11 a răspuns (pentru catalinaco9):

Mona moare in sez 5 si Ezra a vrut sa afle cine e A pentru ca el a fost impreuna cu Alison inainte de Aria

| anamaria2200 a răspuns:

A nu este nici ezra nici aria nici mona nici allison nici mama lui allison... A este CECE am vazut serialul pana la sezonul 5 si pana in sezonul 7 o sa se dezvaluie cine e A

| OxiiLondon a răspuns:

S-ar putea sa fie Doamna DiLaurentis, mama lui Alisonwinking

| LoveSore a răspuns:

Eu cred ca e jenna pentru ca in ep2 la sfarsit una dintre fete alerga si a vazut-o pe jenna scriind un mesaj si apoi a sunat-o cineva si jenna a spus trimite acum mesajul

| Constantin_Mihaela_1999_8D20 a răspuns:

O noua teorie :ARIA este A
Gasesti pe net k e principalul suspect :
-La inceperea serialului se pune accentul pe Aria in poza in care sunt toate si numai ea face cu degetul shhh...ca si cand pastreaza un secret
-cand s-a semnat pe geam in ziua de halloween ultimul A a fost facut exact cum se semneaza A
-mai sunt inca 16 teorii pe care le gasesti pe youtube
-un indiciu pe care l-a dat regizoarea filmului a fost"cel mai dulce zabet ascunde cel mai mare suspect"
intrebarea este "cine are cel mai dulce zambet?"
-cine poate sa fia A? Doar una dintre ele!

| Andreea_Deyu_1991 a răspuns:

A este cea mai buna prietena a lui Alison. Si da Ali a avut o sara geamana pe nume Courtney, iar Courtney a incercat sa o ucida pe Ali, but nu a reusit iar Courtney a fost trimisa la azilul de nebunii, apoi in ziua disparitiei lui Ali a omorat-o pe Courtney, dar inainte sa o omoare Mona si Courtney I-u dat cu o lopata in cap lui Ali si au ingropat-o dar ea a scapat.Iar cadavrul gasit de politisti este a lui Courtney nu a lui Ali, nimeni in afara de parinti nu a stiu ca Ali a o soara geamana. Si "A" este o echipa din care face parte Ali pentru ca a fost santajata de cea mai buna prietena a ei Cece, ca daca nu inta in echipa le va spune tuturor ca e insarcinata si ca ea a ucis-o pe Courtney.

| Ionela_Oana_1999 a răspuns:

A din PLL este CHARLES-CHARLI-CHARLOTTE-cunoscuta sub numele de CICI DRAKE.Atat va spun...este aceeasi persoana...are mare legatura cu Readly si Batheny a impins-o pe mama lui Toby de pe acoperisul Readly

| Ivascau_Andreea_1999 a răspuns (pentru Ionela_Oana_1999):

O sa vezi ca nu e asa! asta e cam prin sez 5...eu am terminat serialul...dar nu vreau sa zichappy

| Geo_Geo_1998 a răspuns:

A este Ezra. Eu m-am uitat la toate episoadele aparute pana acum si in episodul 13, sezonul 4 afli ca Ezra e A. El le foloseste pe fete sa ajunga la Alison. Si Alison nu a murit. Ea traieste dar nu s-a intors pana acum acasa pentru ca A vrea sa o omoare si nu e in siguranta acasa.

| Teo_Teutzza_1996 a răspuns:

Va rog sa va uitati la ep 12 din sezonul 3
. Am aflat cine e celalt " A ". Nu o sa va vina sa credeti, sau poate da. Va rog sa va dati cu parere cine credeti ca ar mai putea fi in afara de mona. E toby prietenul lui spencer daca nu ma credeti uitati-va la ep 12 sez 3 apare la sfarsit

| RalucaScumpika a răspuns (pentru Teo_Teutzza_1996):

Scuze sa te contrazic toby nu e a dar o ajutat--o pe maona dar nu e a prietenul ala lui hana tocilarul e ceva rar in rest na...

| dariadarya a răspuns:

Deci...nu e Alisson, dar ea nu a murit.O știți pe Maya cu care se vedea Em?! Ei Bn, cand ea s-a mutat in casa lui Ali, ea a găsit o cutie in ventilatie(cred ca știți cutia)si acolo se afla un jurnal, al lui Alison.A văzut toate secretele fetelor si s-a gândit sa se prefacă ca este,, A".
Acum poate va întrebați ce erau cu mesajele alea pe care le primea si Ali cand era in viața.Acela era Lucas care o ura. Dupa ce a aflat cine e a omorât-o.
Însă Maya a aflat si de el din jurnal...asa ca i-a cerut ajutorul...iar el a acceptat pana s-a îndrăgostit de Hanna.
In timpul ala o ajuta si Mona, după cum bine știți, Maya nu era stabilită in Rosewood asa ca a renunțat si a creat un grup numit,, A" si mai era cv cu,, d"...nu mai știu.
Am citit toate cărțile si am văzut si serialul inainte!

| BratcoMagda1999 a răspuns:

In sezoanele 1 si 2 nu prea iti dai seama cine e dar cind am privit sezonul 3 mi-am dat seama e Toby si Mona...deoarece cind a scos-o dela psihihuska pe mona ea a vorbit cu Toby despre nu stiu ce..shi la fiecare sirsit de episod apareau eii 2 care se intilneau.happy nu stiu eu cred ca ei sunt

| Otilicam a răspuns:

OMG lume pentru ce cititi carti cind este film in 6 sezoane.Ati aiurit complet

| Bianca_Soare_1996 a răspuns:

Pai în la sfârșitul sezonului a Mona le spune fetelor ca ea este A și încearcă sa o arunce pe Spencer de pe o stâncă și pica ea dar NU a murit, au dus-o la un spital de nebuni. După ce Mona intra la Spitalul de nebuni cineva încă le mai trimite mesaje fetelor dar nu stiu cine (sunt la sezonul 3 ep 6) dar verișoara mea(e la sezonul 5)mi-a spus că sora geamănă a lui spencer tot le trimitea mesaje (nu stiu dacă e adevarat) și Alison nu e moartă ea și practic a nu e doar o persoană și tot verișoara mea mi-a zis ca Ali îi zicea lui a ce sa le scrie și Ali stătea în casa ei cu Jason

| LauraKiki a răspuns:

T-Tobi
E-Ezra
A-Aria
M-Mona

A-Alison

| NoBodyByMe a răspuns (pentru LauraKiki):

De unde pana unde te.ai gandit tu asa?

| dariamaria22 a răspuns:

Voi chiar nu v-ati uitat la serial? Eu m-am uitat si A la inceput este Mona, iar apoi este Cece Drake care se da drept Haina Rosie

| Soarec2299 a răspuns:

Eu acum am ajuns la sezonul 4. Prima oara, A e Mona, ea lucrand pentru cineva. Dupa ce se descopera ca ea este A, este internata la un spital de nebuni, spitalul Radley. Dupa ce iese de acolo, vorbeste cu Toby, iar acesta devine A si el. Nici Mona, nici Toby nu stiu pentru cine lucreaza. Cand Spencer afla ca Toby este A, incepe sa planga si merge la el acasa, dar nimeni nu-i deschide usa. Dupa ceva timp, ea o urmareste pe Mona si ajunge intr-o padure, unde il gaseste pe Toby mort ( cel putin asta a crezut ea ca a vazut. Spencer nu i-a vazut fata, doar casca de motociclist pe care o avea pe fata si tatuajul lui de pe partea stanga a abdomenului). Dupa,, pierderea suferita " ea ajunge la spitalul de nebuni, unde Mona vine sa o viziteze, ii spune ca Toby e in viata, iar Spencer accepta sa fie si ea A. Intre timp, este o fata, blonda imbracata in rosu,, Red coat ", iar fetele banuiesc ca aia este Ali. De fapt, aceea fata este de fapt Cece Drake, care este o fosta prietena a lui Alison, dar ea de fapt este A. In sezonul 4, veti afla ca si Ezra este implicat in asta, el avand o relatie cu Alison in trecut, iar,, Pantaloni de plaja " este Ezra. Ezra scria o carte despre Alison, iar de cand a disparut, el a cautat-o, cuplandu-se cu Aria pentru a afla mai multe secrete despre Alison. De asemenea, Alison este in viata, iar Shana o ajuta sa ramana mereu in miscare pentru a nu fi gasita de cineva care vrea sa-i fata rau.
Sper ca te.am ajutat.