| steeluta a întrebat:

Cine imi poate recomanda un film asemanator sau nu are pereche? Filmul A Good Year din 2006? E un film romantic cu intorsaturi neasteptate cu o muzica de cel mai rafinat gust-as dori ceva pe masura.Multumesc.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"un film care nu are pereche?"
Știi cum e, fiecare cu gustul lui...

Haide să îți dau ceva frumos, muzical, poate că o să îți placă:
Nine (2009), Moulin Rouge! (2001), Mamma Mia! (2008), La La Land (2016)

Ti-aș recomanda La migliore offerta (2013), un film galant, fin cu o poveste atât de bine creată...

5 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu am vazut acest film, dar un romance care pe mine m-a emotionat desi nu-s fan al dramelor romantice (are si elemente psihologice) este Wicker Park (2004)

| steeluta explică (pentru Simpatik):

Multumesc o sa ma uit la trailer

| steeluta explică (pentru Simpatik):

M-am uitat la trailer in mod sigur este un film bun dar pe mine in filmul pe care l-am mentionat m-a prins multitudinea de genuri muzicale foarte frumoase, mixate cu mult profesionalism la fiecare secventa a filmului dadeao atmosfera aparte deci m-as bucura de un film in care exista multa muzica dar nu ca in filmele indiene ci care sa faca sublime sau de neuitat anumite scene din film.

| steeluta explică (pentru floresdemayo):

Pai as dori sa aiba de aceea am si pus intrebareahappydar pana acum nu am vazut un film a carui coloana sonora sa ma incinte ca aceasta.Moulin Rouge m-i se pare un film anarhie, Mamma Mia! o stiu m-a incintat extraordinar a fost singurul film de cand ma stiu pe care l-am vizionat de 6 ori acum ramane sa vad La la land si La migliore.O sa-ti impartasesc impresiile multumesc!

| steeluta explică (pentru floresdemayo):

La migliore offerta in mod sigur o sa-mi placa din motivul ca este vorba de un om singuratic cum sunt si eu, dar coloana sonora nu este genul muzical care imi place in mod deosebit, La la land e un film vesel care te binedispune dar iarasi genul muzical nu este unul de care sa simt fluturi in stomac cum am simtit la filmul mentionat de mine.Dar iti multumesc foarte mult pentru ajutor o sa adaug in filmoteca mea cele doua filme ce ai recomandat si in mod sigur le voi viziona. Duminica frumoasa!