Ca să-ți vină o așa idee, să mai și crezi, cu Adevârat așa ceva! Nui deloc de "bine"!
Repet, daca te controla o fiinta mai inteligenta, scriai si tu mai corect acum.
Nu ne controlează, dar se spune că Arhonii se hrănește cu frica noastră! Trăiește-ti viața, nu te mai gândi la prostii de astea.
Pentru ca putini gândesc profund, mai bine vezi de existianilsm, cum nu exista sens, scop practic si daca e holograma e egal cu zero, pentru ca existenta este inutila si daca ar exista Dumnezeu, existenta lui Dumnezeu ar fi egala cu zero
Pentru că e milenară dezinformarea, mistificarea adevărului! Pentru că milenară s-a încercat să se ascundă un adevăr, care în Star Trek, Războiul stelelor s-a spus, noi nu suntem singuri, noi nu am apărut din neant, din celule, care au devenit organisme monocelulare, care prin nu știu ce evoluții milenare au dus la apariția mamiferelor, peștilor, omului, am menționat 3 din cele mai complexe evoluții ale unui organism.
Așa cum nu poți crede că în epoca când cămila era principalul mijloc de transport, săgeată, lance, arme de luptă, frânghie din fibră de plantă, poți ridica blocuri de sute de tone, să le aliniezi perfect și să creezi piramide, temple gigant și alte construcții care au spații goale enorme în interior, când nu exista fier beton. Dar, mai ales, când în evul mediu, l-a construcția catedralelor de multe ori, li se prăbușeau tavanele de la un simplu calcul greșit!
Iar, acea aliniere perfectă a construcțiilor antice, când foloseai firul cu plumb, poziția soarelui o măsurai empiric cu echer, umbra sa, să spui că nu a existat o forță extraterestră e rea voință!