| AdrianaBacescu a întrebat:

De ce nu mai este Morpheus in Matrix 4?

Răspuns Câştigător
| Vasile2003 a răspuns:

Dacă nu au amețit destul povestea din Matrix, creatorii seriei revin cu o continuare, probabil și mai încâlcită. Matrix 4 nu îi va avea în distribuție pe Lawrence Fishburne (Morpheus) și Hugo Weaving (agentul Smith). Chiar dacă în Matrix Revolution s-a sacrificat pentru a salva viețile pământenilor din Zion, Neo revine în Matrix 4, la fel de miraculos cum a devenit Alesul. Nu la fel se poate spune despre Hugo Weaving (agentul Smith) și Lawrence Fishburne (Morpheus), care au fost lăsați pe bară de „surorile" Wachowski.

„Nu am fost invitat. Poate asta mă va determina să mai scriu o piesă. Le doresc numai bine. Sper că e grozav", a dezvăluit Lawrence Fishburne (59 de ani) despre viitorul film Matrix. Personajul său din trilogia Matrix (Morpheus) a supraviețuit celor trei aventuri din serie, însă nu a mai făcut parte din viziunea regizorilor. Acum, actorul e preocupat de întoarcerea pe Broadway.

https://newit.ro/......s-in-film/

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

O fi cerut prea mulți bani pentru rol

| Zuzu1991 a răspuns:

La papat lupul mare si rau
productia de filme depinde de o varietate MARE de factori, cum ar fi disponibilitatea actorilor, varsta actorilor (Laurence Fishburne are 60) si cat de mult te iubeste producatorul... de ce nu a mai jucat Megan Fox in Transformers? (pentru ca s-a certat cu cine nu trebuie, aia pe care au pus-o in locul ei era tare, dar NU era Megan Fox, NICI PE DEPARTE)

deci, zi merci ca au mai facut un Matrix si... ATAT tongue