Este un serial urat. Cel putin asa consider eu.
Sunt numai intamplari urate, scene vulgare, actori jalnici.
Sincer, mai bine te uiti la "Pariu cu viata" decat la asta.
Exact Sunt oribil actorii. Cei din pariu cu viata sunt mult mai buni.
E un serail interesant, amuzant care te prinde.
Eu m-am uitat o data accidental la un episod si mi-a placut foate mult..si de atunci ma uitam mereu
Ti-l recomand, e foarte tare
Un an nou fericit
Deci, acest serial nu are niciun punct forte. E orbil. Actorii sunt varza. Scenariul, la fel.
Concluzia: Nu te uita!
E naspa. Nu merita. Actorii sunt foarte nasoli, felul in care este filmat. Mie sincer, nu imi place si consider ca e o pierdere de timp.
Rezumat sez.4 :
Aventuri nebănuite îi aşteaptă pe eroii „Iubirilor secrete" în al patrulea sezon al acestei producţii de succes. Răsturnările de situaţie devin din ce în ce mai dese, suspansul întrece orice limite, surprizele se ţin lanţ. Iubirea se transformă în ură şi invers, trădarea pândeşte la tot pasul, iar protagoniştii se confruntă cu decizii care le pot schimba viaţa într-o clipă.
Pe scenă apare o nouă familie, cea a lui Damian Voicu, un mafiot care îl urăşte de moarte pe Victor Stoian şi vrea să-i distrugă pe cei dragi acestuia. Victor se confruntă cu un duşman extrem de periculos, care deţine o armă secretă, mai redutabilă decât cele mai sofisticate arme moderne. Războiul declanşat de Damian este unul al manipulării şi terorii. În această confruntare vor fi înregimentaţi, cu sau fără voie, membri ai familiilor Mariş şi Mamiron.
Frumoasa Roxana, soţia lui Damian, si Daniel, noul „băiat rau" al serialului, aduc la suprafaţă secrete tulburătoare.
Radu şi-a propus să devină om serios, însă asistentele lui provocatoare reprezintă o permanentă tentaţie. Capone îşi descoperă familia, prietenii îi devin duşmani, iar răzbunările sunt crunte. Simona îşi continuă ascensiunea fără scrupule, în timp ce Raluca nu poate sta departe de probleme. Taberele se recompun neîncetat, familiile se destramă sau se reunesc, dar iubirea va fi întotdeauna cheia spre inima fiecăruia.
Dacă Ioana si Ştefan fac faţă noilor provocări ce le pun la încercare relaţia, de cine se îndrăgosteşte Mădălin şi ce mai pun la cale Iani şi Tauru’, veţi afla în „Iubiri secrete", de luni până miercuri, la ora 19.30, numai la Prima TV!
Oricum, nu merita
Iubiri secrete este un serial care, dupa parerea mea nu merita. Are in el cateva povesti de dragoste total incurcate si prezentate anapoda multe dintre ele. Este prezentat sub formatul unei emisiuni cum ar fi Tradati din dragoste, adica vocea aceea care prezinta, singura diferenta fiind faptul ca actorii mai spun si ei ceva replici avand cadru total asupra lor. Jocul actoricesc se vede la fel de limpede ca imaginea ta in oglinda. Cand serialul vrea sa para si el putin dramatic, jocul actorilor strica totul Faptele personajelor sunt previzibile si la un moment dat chiar te plictisesti, fiindca stii exact ce va urma. Singurele momente cand mai razi cat de cat sunt scenele in care apare Iani sau Radu. Asta ca sa nu mai zic ca uneori replicile celorlalti actori sunt pur si simplu jalnice.
Daca nu te-am convins ca e nasol serialul, atunci poti sa-l incerci si ai sa te convingi. Iti spun sigur ca atunci cand ai sa vezi ca niciun personaj nu-ti exprima nicio emotie, ai sa te lasi de el.