| marihen a întrebat:

Îmi puteți da și mie filme gen: Baywatch, Jumanji?

3 răspunsuri:
| vodami92 a răspuns:

Baywatch era mistolaughing dar cu prostiilaughing aia pamela andersonlaughing si mai erau carmen electra! david hasselhoff! stacy kamano! jason momoa! michael newman! yasmine bleeth! nicole eggert! ultima nicole eggert fata de carmen electra sau pamela anderson! nu ar fi dus-o asa bine daca nu era pamela anderson sa o ajute! insa la pamela anderson a fost o problema ca nu a mai jucat mai departe in serialul baywatch! a adus-o pe una lily james ce se asemana cu ea! dar nu juca extraordinar asa rolul ei! deci tot fara doar si poate pamela anderson a ramas buna pentru rolul acela! mai ales ca nu i-a convenit cum juca aia! situatie similara si la angelina jolie! dar pentru tomb raider! cand au jucat alea! rachel grant rachel appleton emily carey sau alicia vikander! oh am uitat si de heather campbell care de asemenea a jucat in baywatch! bineinteles rol secundar nu ca celelalte! a mai jucat si in academia de politie! are o sora actrita si ea! jennifer campbell!

| noisolpXekuNemertXe a răspuns:

Să fie mai pe partea de comedie sau mai spre SF / fantasy? Dacă e pe parte de SF, mister am multe idei, pe comedie ți-aș recomanda Hot Tube Time Machine (ambele filme). Sunt destul de OK. Iar dacă vrei filme doar SF care să te intoarcă pe dor îți recomand mini - seria Childhood's End, Ascension (trebuie să ai răbdare la început că poate părea plictisitor, dar merită în final).

| eMeR a răspuns:

Daca astea ti-au placut, o sa adori Baby Driver, CHIPS, Going in Style, Kingsman, Masterminds, The dark tower, Why him, Spider-man Homecoming.