| IzzyIzzuka a întrebat:

In paranormal activity 2 3 4 sau cate mai sunt laughing))) ( eu l-am vazut doar pe primul - bine ca a fost doar finalul de groaza laughing)) ca mo speria ) in fine, filmele sunt legate intre ele sau doar se intampla chesti "paranormale " in toate laughing?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca au fir comun, poate doar partea horror. Am văzut pe cel cu Kate, când e posedata la final si tipul moare. Nu-s cine stie ce.

| IzzyIzzuka explică (pentru anonim_4396):

Leai vazut si pe restul sa doar cel cu kate?

| R3dEyE a răspuns:

Primul film m-a bagat in sperieti. Continuarile m-au bagat la randul lor in sperieti, doar ca, din cauza faptului ca sunt extrem de proaste. Intr-adevar am mai vazut doar unul, dar mi-a fost de ajuns. Nu merita sa te uiti la continuari. Sunt extrem de stupide si fara sens, la fel ca primul, doar ca primul m-a speriat cand l-am vazut prima data. Habar n-am de ce.

| tadina125 a răspuns:

Primul e cu fata urmarita de demon parca nu?

| IzzyIzzuka explică (pentru tadina125):

Kate sau ceva de genu, da

| tadina125 a răspuns:

Aha; eu i-am zis familiei ca " hai sa ne uitam ca e frumos" vrajeala de aia ..Mama tata si fratemiu nu au putut dormi toata noaptea.Eu am dormit ca un pui.

Doar finalu a fost putin de groaza, ca se trantea o usa nu era mare chestie daca stai sa te gandesti laughing))

| tadina125 a răspuns:

Da dar a fost aiurea; mai ales ca cica e adevarara povestea.

Pai si daca ala a murit cine a montat filmul? laughing)))) Eu nu prea cred ca e adevarat :/

| tadina125 a răspuns:

In sensul ca scria la sfarsit ca ea a fost disparuta si el gasit mort in casa...

| IzzyIzzuka explică:

De fapt au o oare care logica : ca aia din paranorma activity 2 era sora cu katie