| LisaJulie a întrebat:

Înainte de serialele de pe Netflix și de HBO, de telenovelele coreene și turcești, românii la ce se uitau? Prin anii 90 și începutul anilor 2000!

17 răspunsuri:
| Misteriosul333 a răspuns:

Se uitau pe geam.

| RobocopBuisness a răspuns:

TVR1, Protv, FOXKIDS
ProCinema maybe

| angel6lust a răspuns:

Se uitau la TV.

| Holiday a răspuns:

La telenovele braziliene.winking

| gabicoo a răspuns:

La Sclava Isaura, Dallas și Sandy Bell.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Și telenovelele sud americane cu Jose Armando.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

In anii '90 ne uitam la diferite seriale pe Sat1 ProSieben, Italia Uno etc la McGyver, TJ Hooker, StarTrek, Fantaghiro etc. Alții se uitau la Young & Restless pe TVR1. ProTV a apărut cred în 1995.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru gabicoo):

Oups, am și uitat de sclava Isaura și Dallas.

| StoicAnalysis a răspuns:

Seriale turcesti, indiene, etc. Erau difuzate la TV. Tin minte prin 2011 se difuza suleyman magnificul la PROTV din ce tin minte. Primul meu anime tot la TV s-a difuzat. Dupa ora 22:00, cartoonnetwork se incheia si in locul lui era Animax unde se difuzau anime-uri gen dragon ball, naruto, etc. Sunt nascut in 1998 si am prins vremurile alea.

| gabicoo a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Pro TV s-a lansat pe 1 decembrie 1995. Înainte de numea Amerom și transmitea doar in zona București.

| gabicoo a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Mai exista și Tele7ABC - dar emisiunile veneau, în restul țării, înregistrate pe casete video și de transmiteau cu o zi întârziere, la fel și Antena 1.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru gabicoo):

Așa e. Am uitat de Tele7ABC. Mai țin minte ce in voga era MTV. Apoi s-au înființat Atomic (care cred că era canal cu acționariat românesc).

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru angel6lust):

La TV-ul stins? laughing

| ConuCostache a răspuns:

Sărut mâna, jupâneasă LisaJulie!
Mărturisesc că mă trec fiorii citind despre acele „Net-flics" ori „Hache-Be-O" – să fie oare vreo boală nouă adusă de corăbii ori vreo trupă de saltimbanci veniți de la Viena de care n-am aflat încă la cafenea?

Dacă vreți să știți la ce se uită românul nostru când vrea desfătare

Mergem pe Podul Mogoșoaiei la Teatrul cel Mare.să vedem aievea jocurile de scenă ale domnului Matei Millo.
La marginea târgului ori în grădinile de vară, ne prăpădim de râs la jocurile de păpuși, unde bietul Caraghios îi ia peste picior pe boieri și pe ciocoii cei noi, spre hazul norodului.
Citim cu sufletul la gură, seară de seară, romanele franțuzești traduse în foileton în gazeta „Românul" ori în „Timpul", așteptând cu nerăbdare numărul de a doua zi ca să vedem dacă eroii scapă cu viață.

În casele boierești, ne adunăm la un șerbet și ascultăm domnițele cântând la pian, ori ascultăm poveștile bătrânilor despre vremea zaverei și a haiducilor, căci fantezia noastră zugrăvește cele mai mândre tablouri.

| angel6lust a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Da, își făceau freze doamnele cînd era stins în TV ca oglindă rose.

| octav005 a răspuns:

Tanar si nelinistit, DALASS, bety cea urata

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru angel6lust):

Mai să știi că ai dreptate. Am văzut și eu din asteahappy