| farcry444 a întrebat:

M-am uitat la primele 9 sezoane ( sunt la primele episoade cand au fost rapiti vreo 2 din colina) dar totusi pana la momentu actual tot n-am inteles care a fost cauza la virusu asta, parca in sezonu 2 sau 3 cand au plecat rick si ceilalti de la ferma, au ajuns la un spital cu un doctor care spunea ca nu se mai poate face nimic etc

2 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Pai fix atunci au realizat regizorii ca pot sa mulga o vaca pentru inca 9 ani. Le-a gadilat pipota astora care voiau niste experienta cu zombie timp de 2 sezoane si cand afla ca asta-i povestea si incepe "fight for aimless survival", ai de ales: te uiti sau nu te uiti. Iar publicul a zis "da, va rog"; ma rog, inclusiv eu, care am vazut toate cele 11 sezoane + Darryl Dixon.
Pe scurt, planul a fost "mergem legati la ochi, bagam un razboi nou in fiecare sezon, cu plot twists cat mai multe si mai juicy, si mergem asa pana ne plictisim"

| farcry444 explică (pentru LPCTSTR):

Dar oricum serialul putea fi luat mai in serios cu chestia asta, ce naiba si creatoru asta cica dupa argumentatia sa ''nu a vrut sa zica adevaratul motiv de unde a plecat virusul'' ca dupa lumea s.ar concetra mai mult pe acel motiv... mno in fine, dar totusi pana la momentul actual mi se pare ca nu a avut o mare logica, poate si asta a fost scopul, cum zic ei: toti mor, si se transforma, nu conteaza cum traiesti sau ceva de genu important este sa supravetuiesti